Gå til innhold

Lostkafé - generell chat om serien for USA-seere.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lost siden på facebook klarte å spoile om hvilkne karakterer som episoden handlet om og andre karakterer som skulle være med, så jeg gikk til det "drastiske" steget med å fjerne siden til seriefinalen er over. Blir en nok en god episode i morrra, og med 3 timer fri midt på dagen får jeg sett episoden tidligere enn vanlig.

Lenke til kommentar

5 timer med Lost 23.mai

Som sagt tidligere i tråden så skal Jimmy Kimmel ha et finaleshow dedikert til Lost etter Lost den 23.mai. Dette i tillegg til 2timers recap av historien til nå(det de får til selvfølgelig, trolig mest ting som er relevant til seriefinalen).

2 timers Recap-episode(ca. 70-80minutters recap)

2 timers seriefinale

Ca. 1 time finaleshow med Jimmy Kimmel(med tittlen Lost: After The Final Rose)

Plukka opp fra Lost Norge

 

 

Og når dere i tillegg snakker om Lost i dataspill. Så plukk opp Alan Wake(bare til Xbox 360) i mai. Produsentene bak spillet har nevnt Lost, Stephen King og Twin Peaks som inspirasjonskilder. Spillet ser også bra ut, og burde være en selvfølge å få med hvis man elsker serier som Lost og det.

Lenke til kommentar

Muligheter for at det blir noe multisentrerte-episoder fremover sikkert. Blir litt vanskelig å forsette hvert plot i ALT(Sayid etter å ha drept, Sun ble skutt, Kate tatt av Sawyer o.s.v). Eller så kan de hende de kjører noen par vanlige sentrerte episoder rundt Jack og Kate med slutter som forrige episode som var Hurley sin(tenker at den avslutta med Desmond som kjørte på Locke).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...