Gå til innhold

hvorfor jeg synes AWP og autosniper er latterlige


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hahahahaha :!:

 

 

Du kan jo starte en del andre tråder med det samme:

 

AK, hvorfor så vanskelig å skyte med. Et av det enkleste våpene i verden, man ser jo barn går med det.

 

 

Flash, hvorfor blir jeg ikke skadet? Når en flashbang utløses har den en temperatur på flere tusen grader. Så hvis den er helt inntil deg blir du brannskada. Samme med smoke.

 

 

Som regel dør man an HE, men ikke her. En granat dør man av som regel hvis den havner under føttern. Men her, nei her springer man like raskt med kniven som før du ble truffet.

 

Hvorfor defuse bare ved å trykke E. Som man vet er det litt vanskeligere å defuse i virkeligheten. Jeg vil ha realisme. Ikke bare trykke E

 

 

:w00t:  :thumbup:

6896796[/snapback]

 

ahh, dritmorsomt =) (mener det)

 

neida, jeg boikotter AWM personlig, jeg tar alltid ned folk som fluer når jeg får den i henda, men jeg synes at det er bare kjedelig

 

fakta er at en sniper er en backup eller forsvarer, ikke en frontkjemper som den er i CS. du bruker en AWM helt annerledes i en faktisk operasjon, du stormer ikke med en AWM.

 

og jeg snakker ikke om å lage skikkelig ekte våpen, men at AWM'en er alt for lett å bruke i forhold til dmg og andre våpen. gi den skikkelig switching delay, og at man må stå stille med den en liten stund med sikte inne for å skyte, så er jeg happy nok, men når du blir AWM'a av en fyr i office i hostage rommet etter 30 sec, så er det noe feil...

 

jeg posta dette bare for å se om noen klarte å forsvare AWM'en i og med at det er så mange som sverger til den. jeg spiller hovedsakelig på no AWM server, så jeg bryr meg ikke for mye. men jeg vil ha sagt at det å skyte folk med AWM er ingen kunst, derimot en scout, den må du kunne å aime for å skade folk med.

 

jo, en annen ting, er at snipere påvirkes ikke av hvor de treffer i forhold til alle andre våpener (gjelder også scout tror jeg) noe som er teit, i og med at de er de det teller mest med.

6903436[/snapback]

 

anbefaler deg å lese disse.

http://science.howstuffworks.com/sniper.htm

http://www.world.guns.ru/sniper/sn06-e.htm

 

jeg skal inrømme at jeg hater AWP noe grusomt til tider. har spilt litt CSS i det siste og det er iriterende å kommu rundt ett hjørne, ta tre folk i nærkamp for så å komme rundt enda ett hjørne å bli plaffa av en sniper som står 150m unna med AWP.

Lenke til kommentar
Tror de som whiner ikke får til å skyte med awp...  :!:

Viss awp er så enkelt så burde ikke scout være noe problem? Da har du og sniper.  :tease:

6907337[/snapback]

 

spilte en match forleden dag, De_Dust, drepte en som hadde AWM fOrste runden jeg kom inn, sA var plutselig statsene mine 9 kills, 1 death etter noen runder.

 

det som er mest trist er at folk som sverger til den kan ikke en gang A aime.

to folk med like skills vil alltid AWM vinne jo mindre fyren med scout har perfekt HS aim. jeg klarte A trene meg opp til det da jeg spilte CS tungt i 1.5, og jeg eide jo de fleste da, men da var faktisk scout raskere. nA er det sA liten en forskjell at det er ingenting A tjene pA A bruke scout. (annet enn A ydmyke motstanderen :cool: )

 

ps: skrev denne i utlandet, derav de store bokstavene i stedet for vAre kjAEre norske vokaler :!:

 

jo, pen link den om hva en sniper mA beregne.

 

for A si det igjen, jeg skrev denne posten som et eksperiment pA A se hvordan folk svarte. ikke fordi jeg hater AWM sA sjukt mye, fordi jeg har rett og slett startet A kun spille pA AWM off servere (helst med FF:on i tillegg, mer teamplay pA de serverene :) )

Endret av Einaman
Lenke til kommentar

Ok Einaman, dette var latterlig, om du ikke liker AWP, ikke bruk det, og ikke start denna fu****gs tråden da. Jeg lurer sterkt på hvor mye du whina på 1.5 når det var no delay på AWP i det hele tatt. Det er et spill, AW er der, den blir der. slutt med cs heller, begynn me WoW

Lenke til kommentar
for A si det igjen, jeg skrev denne posten som et eksperiment pA A se hvordan folk svarte. ikke fordi jeg hater AWM sA sjukt mye, fordi jeg har rett og slett startet A kun spille pA AWM off servere (helst med FF:on i tillegg, mer teamplay pA de serverene :)  )

7002793[/snapback]

Hahahaha!

Må være en dummeste, mest klassiske unnskyldningen jeg har hørt på forumet her før! LoL!

Lenke til kommentar

Faen feiler folk her på forumet da. En kar klager på noe han ikke liker så går alle rett i trynet på han og kommer med de latterligste kommentarene.

 

Han trenger da ikke være en forbanna n00b som må slutte med cs med en gang fordi han ikke liker awp.

 

 

På den andre siden så er awp greit nok i begrensa mengder. 6 av 7 cter med awp på train anyone (public ja)? BAH!

Lenke til kommentar
og dessuten er det vanskelig å snu deg 90* på et halvt sekund med 20kg (om ikke mer) mellom henda dine, og fremdeles ha full kontroll og sikte...

6890987[/snapback]

 

Jeg vet ikke om dette er sagt før eller ikke for jeg gadd ikke lese alle postene...

 

Til informasjon så er ikke AWM (les awp) tyngre enn 6,8kg i det virkelige liv... dvs 2,1kg tyngre enn en AG-3. Du tror vel ikke noen i virkeligheten hadde giddet drasse med seg et monster på over 20kg?

 

Ja, AWM er veldig kraftig i CS, men det har kanskje noe med det faktum at hvis du hadde blitt skutt i feks låret av en awm kule i virkeligheten hadde du ikke hatt mye igjen av låret enn en kjøttlerve eller to. På noen sekunder hadde du vel dødd av blodtapet vil jeg tro. En annen ting er kanskje hvor lett det er å sikte med det våpenet i CS...

Lenke til kommentar
for A si det igjen, jeg skrev denne posten som et eksperiment pA A se hvordan folk svarte. ikke fordi jeg hater AWM sA sjukt mye, fordi jeg har rett og slett startet A kun spille pA AWM off servere (helst med FF:on i tillegg, mer teamplay pA de serverene :)  )

7002793[/snapback]

Hahahaha!

Må være en dummeste, mest klassiske unnskyldningen jeg har hørt på forumet her før! LoL!

7007981[/snapback]

 

Nok meste brukte unnskyldning i en diskusjon anywhere ever.

 

Imponerende at han faktisk prøver å dra denne.

 

Creds.. :ph34r:

Lenke til kommentar

Chill. Snakker vi whine deluxe fordi en fyr nettopp fikk hat trick på deg med sniper?

 

Tenk over det, hvor lang delay er det mellom vært skudd på en sniper i CS?

Du har en sjanse med den.

Bommer du, eller treffer du dårlig sånn at de fremdeles lever, og motstanderen har f.eks. AK eller Colt, da er du som regel dau :)

 

AWP har sine fordeler, og sine skyggesider.. Face it!

 

Og åssen hadde du tenkt at det skulle hjelpe å whine på ett forum? :S

Endret av lilleslem
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...