Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ditt første kyss


Gjest Slettet+56132

Anbefalte innlegg

Mitt aller første kyss var på leirskolen. Lekte flasketuten peker på eller noe lignende. Ikke helt det store. Men mitt første ordentlige kyss var når jeg var 15 med en gutt i klassen min som jeg hadde vært forelsket i flere måneder. Kjente han litt fra før, samt han var en god bekjent av en venninne. Vi satt ved siden av hverandre på skolen en periode og ble godt kjent med han da. Fikk msn hans og pratet videre der. Endte med at jeg kom hjem til han en kveld og så på film. Etter litt håndholding osv ble jeg utålmodig, snudde meg og kysset han. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mitt aller første husker jeg vagt, men jeg likte det ikke. For det var ei dum jente i nabolaget som var forelsket i meg.

En sånn skikkelig "spoiled brat" som sikkert hadde blitt oppfordret av foreldrene til å "legge an på meg" (i den grad det kan gjøres av ei 6-7 år gammel jente på en to år eldre gutt).

 

Teite jenta...

 

Derimot skulle det gå hele 10 år mer før jeg fikk mitt "ordentlige" første kyss. Det var ganske uventet og spontant, da jeg var 18 år. Fra ei venninne som hoppet på meg, hang rundt halsen på meg, kysset meg på munnen, for så å løpe avgårde med venninnene sine.

 

Så det var ikke storarta det heller.

 

Seinere med samme jenta, ei uke eller to etterpå, kysset vi lenge, etter at vi hadde sett en film. Det var veldig godt, men jeg ble merkelig nok aldri helt forelsket i denne jenta... men jeg likte henne... før jeg ble sammen med søstera, som ble mitt første forhold.

Endret av Alvorlig
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Barnehagen var vel de første kyssa kom.

 

Første gang jeg kyssa noen var i 1 klasse.

 

Første kyssa kom i barnehagen for meg også. Forferdelig pinlig og direkte skadelig om jeg husker riktig:)

 

Første "skikkelige" kyss (mer en et kjapt kyss på munnen i ny og ne) kom i første videgående da jeg var ute på fest. Pludselig kom en jente bort til meg (som jeg ikke kjente eller hadde sett før den kvelden) og slengte seg over meg og dytta tunga så langt ned i halsen som fysisk mulig. Etter det begynnte hun å dra meg med og ville finne en busk... Jeg var overhode ikke interessert og slapp unna i siste liten da veninna som også likte meg kom bort og ga henne en lekse jeg ikke glemmer med det første :)

Vennina ble det litt mer med senere :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Første kysset var på kinnet, og det fikk jeg i fjerde klasse eller noe sånt. Var på friidrettstrening, og jeg løp og løp for å ikke bli kyssa av en gutt, men han tok meg igjen. Uff.

 

Første kysset på munnen fikk jeg på en "fest" i sjuende, da vi hadde kysseleken. Kleint.

 

Første ordentlige kyss, var med kjæresten min i åttende klasse. Ingen av oss var noe særlig erfarne innenfor kyssing, men vi prøvde i alle fall. Blir flau av å tenke tilbake på det, haha. Heldigvis er det bedre nå!

Lenke til kommentar

På valatinsdagen. Begge satt i sofaen og så på film, jeg så på henne og boom, så var det full klining på gang etterfult av het sex. Altså, alt i et :p

 

Første gang kysset, første gang sex.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...