Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Ancelotti: “We will see in next days. I do not think Cristiano problem is so big, he was not comfortable, that is why I changed him.”

 

Er ikke dette noe som det medisinske apperatet og CR burde klart å skjønt før kampstart så man slapp å bruke et bytte? Eller var det etter en duell dette skjedde?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når både (slik det ser ut nå) Barcelona og Atletico taper poeng, og man hadde hatt muligheten til å passere i hvert fall Barcelona, kollapser det. To av Real Madrids mest erfarne spillere gjør feil som resulterer i 2 mål.

 

Hadde ikke høye forventninger når jeg så startoppstillingen, men hadde håpet på litt mer innsats de siste og viktige kampene i ligaen.

Lenke til kommentar

Ikke overrasket over resultatet med tanke på at vi spilte uten noen gode målscorere. Vi trenger definitivt en ny spiss til neste sesong. Morata er ikke god nok som eneste backup til Benzema mens Jese er bedre på vingen. Irriterende å tenke på at vi kunne ledet ligaen hvis vi ikke hadde mistet poeng de 3 siste kampene, men jeg glad for at nøkkelspillere har fått litt hvile før finalen. Forhåpentlig påvirker ikke den dårlige formen oss i finalen.

Lenke til kommentar

Latterlig av Real Madrid i går og elendig av Ancelotti som tar ut det laget han gjør. Aldri i verden at CR og Benz er så skadet at de ikke kunne spilt i alle fall 70 min her. Her satser han alt på et kort i CL, og ryker det så vil sesongen huskes som en fiasko (selv om dette ikke er tilfellet, vil avslutningen være et enormt antiklimaks).

 

Noen i klubben må også ta veldig selvkritikk på måten seieren over Bayern har blitt taklet på. Virker som alt av luft har gått ut av laget. Det skal virkelig ikke være mulig i en klubb som før sesongen starter alltid har som mål å vinne alt. Lurer på hva Casillas, Ramos, CR og de andre lederne i klubben gjorde for å holde momentum i gang.

 

En annen ting som jeg reagerer på er at klubben aldri bruker Castilla-spillere før de nå nærmest er avhengige av dem. Haddde vært mye bedre å gitt dem noen innhopp i seriekamper der man vinner 4-0 slik at de blir vant til å spille på øverste nivå. Her synes jeg Barcelona er utrolig mye bedre.

Lenke til kommentar

Ligaen er over med en 3-1 seier mot Espanyol. (Bale, Moratax2 og Pizzi for Espanyol).

 

Ronaldo stod over etter han følte ubehag ved skudd under oppvarmingen. Slik jeg har forstått det var det bare for å sikre at han ikke ble skadet til finalen. Benzema gikk også av banen med skade. Vet ikke hvor alvorlig denne var.

 

Illarramendi med god kamp :) Noe sludd i det defensive og gikk rimelig tregt i første omgang og deler av andre, men kom seg da Real Madrid scorte. Espanyol måtte plutselig begynne å presse da :)

Lenke til kommentar

I min verden er man skadet når man føler ubehag, spesielt når man føler ubehag i flere uker på rad...

 

CR har nok vært skadet i en lang stund, men klubben prøver å skjule det. CR med teamet sitt har jo også argumentert for at CR er bedre enn Messi pga han aldri er skadet, så mulig det har noe med det å gjøre også.

 

Håper Portugal ryker ut av VM så fort som mulig, så får CR hvile.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skrives på Marca at hvis Benzema ikke rekker finalen, så er Isco favoritt til å starte.... Etter min mening er det fullstendig idioti av Ancelotti hvis dette skjer. Isco har vært elendig som spiss og med Morata som scoret to i helgen (=momentum/selvtilitt) og som garantert gir alt mot byrivalen er det enda dummere.

 

Mulig han skal starte på midtbanen i 4-4-2, men det betyr at CR og Bale skal spille på topp, noe jeg ikke tror er lurt. En av dem går greit, men hvis begge skal stå der oppe...

Endret av Teipball
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...