Gå til innhold

Eksternt Harddisk Kabinett for 3,5 disk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men det er jo ikke så mye å si egentlig. Imperivm_Romanvm poster jo en lenke som viser forskjellige typer harddisk-kabinetter. Så fremt de virker som de skal så skal alle harddisk-kabinetter være i stand til å lese hardisker som er brukt. Husk at det er OS som styrer med partisjonstabeller og filhåndtering, så om du kjører linux eller windows skal ikke ha noe å si så lenge OS har støtte for eksterne harddisker eller en driver er installert.

 

Så det du har å gjøre er å kjøpe et harddisk-kabinett og skru harddisken inn.

 

Når du kjøper hd-kabinettet bør du sjeke at det støtter harddisker > 128 Gb. Det finnes hd-kabinetter ute på markedet som ikke støtter store harddisker.

 

Når du skal montere harddisken inn i kabinettet bør du påse at den er master.

Lenke til kommentar

Viss du vil ha erfaring til et spesifikt eksternt harddiskhus kan jeg anbefale Revoltec Alubook 2. Har 2 slike selv og de fungerer utmerket. 2min å skru sammen og jeg har brukt de aktivt til å hente ut info fra mange maskiner som har gått i stykker ifra familiemedlemmer. Men det spiller faktisk ingen rolle om diskene står som master/slave/cable select, den leser de uansett.

 

Har bestillt meg en File Protector av samme merke nå med one touch backup funkjon. Håper denne funker bedre enn Maxtor sine, har sendt min inn 3 ganger nå for rep. Tror varmen knekker de..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...