Gå til innhold

Lage undertekster på DVD


Anbefalte innlegg

Hvis man har en DVD med kun utenlandske undertekster, er det da mulig å kopiere en av tekstfilene og editere den og bytte ut den utenlandske teksten med norsk? Selvsagt ikke på selve DVD'en, men på en kopi på harddisken, slik at man etterpå kan brenne en kopi med norsk teksting.

 

Jeg har tittet litt rundt i DVD-mappene uten å finne noen slike tekstfiler, men synes de burde finnes et sted, siden man kan velge om man vil ha dem med eller ikke i f.eks. DVD Shrink.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Jeg oversatte en gang en video fra tysk til norsk. Er en stund siden nå men jeg brukte et program som heter SubRip. Det hentet teksten (som egentlig ligger som BMP-filer) og lagret dem i en tekstfil med tidskoder. Da var det bare å oversette teksten. Husker ikke helt hvirdan jeg la det tilbake, men jeg "jukset litt" i forhold til orginalen, jeg tror jeg byttet ut spansk tekst med den norske jeg lagde. For å få norsk tekst måtte du velge spansk... Litt dumt, men jeg slapp å lage nye menyer o.l. Siden det bare er to personer som bruker dvd'n (i presentasjonser), fikk jeg ganske enkelt forklart dem tricket.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...