Gå til innhold

Trenger trådløst headset til mp3!


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Nå begynner skolen igjen, og jeg har veldig lyst på ett skikklig headset og mp3 spiller så jeg kan høre på musikk på skolen.

 

Mp3 spilleren er fikset, den kjøper jeg med en kompis, er Zen micro eller noe, liten blå mp3 spiller, om noen vet noe positivt/negiativt om den kan dere bare komme med det :)

 

Poenget er, att headsettet til dette, må vere trådløst. Jeg hater ledninger osv, så om jeg kan ha MP3 spilleren i lomma, samme med kanskje en liten bluetooth sak (eller noe?) og høre på musikk trådløst, ville dette vert perfekt!

 

Det jeg lurer på da er hvor jeg får kjøpt slike headset? På for eksempel microplex.no, ser jo jeg at dem selle slike, men dem er veldig store, og har slike basestasjoner, og det kan jeg jo ikke ha med meg på skolen.

 

Jeg vil også att det ikke skal vere ett stort, lukket headsett, men ett helt normalt ett, øreputene dekke ca nesten hele øret, er vell det som er normal, slik som porta pro omtrent. :p

 

Jeg har sett på: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=317754

 

Er dette det jeg er på jakt etter? Ser jo ikke ut som øreputene er store og heldekkende der, det er jo bra, men er det uten slik basestasjon det der? Slik jeg putter Mp3 spilleren, den lille runde saken som er på bildet der i lommen, tar på meg headsettet og kan høre på musikk? Eller trenger jeg en sann basestasjon sak til den der også?

 

Takker for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror det er noe sånt du er ute etter ja, hvis ikke har jeg sett vanlige ørepropper som også er trådløse. Vet ikke hva du liker best til Mp3 av ørepropper og hodetelefoner?

 

Du får se hva du liker her. Dette er prisguiden til hardware sin listen over trådløse hodesett!

 

Håper det hjalp noe! :)

 

 

MVH

Martin-sama :thumbup:

Endret av Martin-sama
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...