Gå til innhold

Beste HK for Core 2 Duo


Thmas

Anbefalte innlegg

Kimmer: Bare for å ha mitt på det rene, til _mitt_ bruk er ikke P5W-kortet noe å ha på, jeg sverger heller til P5B Deluxe eller Abit's 975-kort, AW9D-MAX. For den gjengse bruker er kortet helt sikkert plenty godt nok, men jeg er ingen standardbruker.

 

Likevel kvier jeg meg for å anbefale kortet, da det er mye bugs, noen av de er rettet i BIOS, men det faktum at kortet bl.a. ikke engang bruker 8-pins-kontakt, men faktisk bare en vanlig 4-pins P4-plugg sier sitt.

7135820[/snapback]

 

Du som tester rått og evig her.. Nå skjønner jeg at 975 korta blir "banka" av 965 korta for OC. Jeg skal ha et kort som skal stå i en HTPC løsning. Tingen er at jeg er ute etter en forholdsvis kjøling maskin. Ser at andre nevner noe om å bytte kjølepasta på chipsettene, om det er nord eller sør, aner jeg ingenting om.

 

Men anbefaler du et ASUS P5B "vanlig" eller deluxe utgaven? Forskjellen er jo egentlig ikke så veldig stor, om jeg leser spesifikasjonene rett frem...

Takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det noe nytt og spennende i vente på 775 core duo hk fronten?

Jeg sliter litt med å bestemme meg denne gangen må jeg innrømme. Syns jo Asus P5W dh ser fristende ut da jeg vil ha 2 IDE porter, og minst 2 pci spor, men så ser jeg at det ikke er det vasseste på klokking, og da kan jeg jo ikke ha det.

 

Har ikke fulgt godt nok med på utviklingen i det siste, men for meg ser det litt ut som de beste klokkekortene er noe mangelfulle på utstyr (tenker da på feks P5W vs P5B)

 

Så lurer nå litt på hva som er i vente fremover, har egentlig ikke dårlig tid, men ser etter en verdig arvtager for mitt DFI Expert A64 på 775 plattformen. Altså noe som har 2 IDE porter, 2 brukbare pci spor, og som samtidig er skikkelig klokkekort, sli/crossfire er mindre viktig.

Lenke til kommentar

Noen her som har erfaring med P5B og SLI med hackede drivere?

 

Jeg har bestilt Xeon 3060 som er det samme som E6600 bare plukket på fabrikken for bedre stabilitet til serverbruk. Hadde tenk å overklokke og se va prosessoren er god for. Vurderer å kjøpe dette hk Asus P5B-V siden jeg ikke kan benytte hk med heatpipe (hk monteres opp ned med cpu neders).

 

Hadde jo vert veldig greit hvis man fikk SLI til å fungere med et bra oc kort.

Lenke til kommentar

Jaja... Kan jo gi mulighet til å plukke opp, og prøve litt forskjellige kort kanskje. Dersom det kommer et RD600 basert kort før jul, så kommer jeg til å slå til i alle fall. Eller ennå bedre, Intel chipsett med ståtte for SLI (ønskedrøm i forhold til HWen jeg sitter med).

 

Når det gjelder Vista, så tror jeg skepsisen for å handle nå er omtrent den samme som den var i 1999 angående år 2000 problemet. Jeg har en feeling av at selv mitt gamle K8 system kommer til å duge. Tror ingen som kjøper C2D system i dag får større problemer med Vista.

 

Dessuten er nå min mening at Vista ikke er noe særlig å ha før langt ut i 2008, dersom problemene i sann microsoft tradisjon bare står i en vanvittig kø ved nylansering av OS. Xp måtte jo ha 2 servicepakker før det var høvelig....

 

edit:leif!

Endret av masterboy
Lenke til kommentar
Jeg håper bare på at folk begynner å få øynene opp for alle de gode alternativene som finnes der ute, GNU/Linux, BSD, OS X og UNIX, bare for å nevne noe. Hvorfor betale i dyre dommer for ett OS som kan gjøre en bedre jobb enn Windows på mange områder, og som ikke koster noen ting?

7189349[/snapback]

 

Joda, har maskiner med flere typer "pingvin" på. Er bare det at Windows på en måte er standarden som du ofte må forholde deg til i dagliglivet gjennom jobb og skole. Gamer man litt, så er ikke akkurat utvalget til Unix, Linux eller OS X enormt. Men det er det til Win. Jeg har 4 maskiner, og en XP lisens for å si det sånn....

Lenke til kommentar
Jaja... Kan jo gi mulighet til å plukke opp, og prøve litt forskjellige kort kanskje. Dersom det kommer et RD600 basert kort før jul, så kommer jeg til å slå til i alle fall. Eller ennå bedre, Intel chipsett med ståtte for SLI (ønskedrøm i forhold til HWen jeg sitter med).

7189321[/snapback]

abit aw9d max støtter sli...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...