Gå til innhold

Zidane, fortsatt en stjerne


Sonic^^

Anbefalte innlegg

Jeg hadde lyst til å høre hva dere mener om hendingen i kampen i går kveld, med Zidane og Materazzi.

 

Personlig mener jeg at det Zidane gjorde var veldig stygt, men jeg vil alltid huske han som en STOR spiller, en fantastisk spiller.

 

Og jeg vil bare nevne at jeg har mye mer sympati for Zidane en Materazzi, faktisk ikke noe sympati for ham.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Zidane er ikke den eneste som har oppført seg som en idiot på fotballbanen. Det var bare ekstra synd at dette skjedde i hans siste kamp, og i selveste vm-finalen. Men sånt skjer, og selv om det ikke kan forsvares det han gjorde så kan han ikke henges for det til evig tid. Med tiden vil folk flest huske Zidane som den flotte fotballspilleren han har vært. :)

Lenke til kommentar

Zidane er en stor spiller... Hva den skitne italieneren har sagt for at en så stabil og rolig fyr skulle snappe er for meg uten forståelse. Men tydligvis trykte han på noen riktige knapper. Sånne ting skjer ikke uten skikkelig provoserende handlinger fra den andre parten. Synes synd at det ikke var tryne han skallet til...

 

RESPEKT FOR ZIZU!! En stooooor spiller har forlatt oss :cry:

Lenke til kommentar

Se videoen.

 

Hvorfor støtter alle Zidane på dette? Jeg synes han er en djevel på banen og en av de største fotballspillerne noen sinne men synd at han gjorde dette i avslutningen sin. Hadde matterazi gjort dette mot Zidane hadde nok situasjonen vært litt annerledes. Italienerne kan være noen drittsekker men de spiller spillet jævla godt. Taktikkene dems er utrolig gode. Det å utsyke motstanderene med drittslenging er ganske vanelig.

 

Grattis Italia!

Lenke til kommentar

materazzi fikk jo det han ville. det var jo det som var målet med hele greia, å få zidane utvist. se hvordan han kaster seg på ryggen når zidane dunker han i brystet. kjerring!, hadde det vært i engelsk klubbfotball hadde materazzi blitt ledd av

Endret av Henrik2k
Lenke til kommentar
Gi deg da. La de som liker Zidane ha dette emnet i ro og fred. Alt det der har du allerede nevnt i det andre emnet.

 

Dessuten, åssen kan en så ung fyr vite alt om de som er nevnt?

6467268[/snapback]

 

Er jo bare å sette seg inn i fotballhistorie det :)

 

Neida, Zidane er en moderne legende, det skal jeg få lov til å si, hyll hyll.!!

Lenke til kommentar

Det er ikke bare bare. Jeg mener at man kan ikke måle opp de store stjernene opp mot hverandre. De er spesielle på hver sin måte, og alle bør få lov til å kunne ha sine favoritter, men det jeg har merket er at du ikke godtar at folk mener Zidane er en av de store. Alltid skal du prøve å få Zidane til å havne lenger ned på lista.

Lenke til kommentar
Det er ikke bare bare. Jeg mener at man kan ikke måle opp de store stjernene opp mot hverandre. De er spesielle på hver sin måte, og alle bør få lov til å kunne ha sine favoritter, men det jeg har merket er at du ikke godtar at folk mener Zidane er en av de store. Alltid skal du prøve å få Zidane til å havne lenger ned på lista.

6467301[/snapback]

 

For det første, jeg har ingenting imot Zidane. Jeg mener han er en moderne legende, men ikke så god som de virkelig store etter min mening. Jeg har rakket ned på Zidane i det siste pga. at han fikk gullballen, noe jeg mener han ikke fortjente.

Lenke til kommentar

Zidane er en legende. Enkelt og greit. De som synes at det han gjorde mot materazzi satte ham lengre ned på lista over tidenes beste, greit, men jeg for min del, ble mer glad i denne spilleren for det som skjedde, og det satt ham nesten lengre opp, hadde det vært mulig.

Jeg kan ikke forstå hvordan noen kan sette f. eks maradona foran Zidane. "Guds hånd" er davel å bringe like mye vanry til fotballen som det Zidane gjorde. Og, det "dribleraidet" der maradona "dribler" seg gjennom et helt lag, for så å score. Greit, det er godt gjort, men det er ingen finter, bare dragninger, og det er null lagspill, for han gjør alt selv.

Jeg ser ikke hva som gjør maradona bedre enn Zidane..

Greit jeg er bare 15 år, og har ikke fått med meg allverden av det som skjedde tidligere, før min tid, men filmer jeg har sett fra "gamledager" kan ikke måle seg med Zidane.

Zidane er overlegen teknisk, han har/hadde en fantastisk ballkontroll, overblikk, og en evne til å dirigere hele laget mens han har ballen. Bare for å nevne noe. Please, ikke flame meg for dette, jeg er bare 15 år, og kan godt være hodestups feil, men, jeg mener Zidane er best, og det kan ikke dere endre.

Lenke til kommentar

Nei men Maradona sparket også ned spillere i sin tid i Napoli.... noe som er mye værre enn å "bukke noen i brystkassen", da snakker vi karatespark i magen.

 

Til slutt fikk styret i Napoli nok av alt det kontroversielle, å kastet han på dør når det toppet seg med kokain og det som værre er.

 

Samtidig jukset han med skatten sammen med mafiavennene sine, 100 mill!

 

FILM: http://www.youtube.com/watch?v=7HblsV-urHg

Nå skal ikke jeg forsvare vår alles Zidane for hodestøtet - men er det noen som fortjente det så var det Materazzi.

En spiller som Zidane skal være såpass profesjonell at han bare flirer av det å kommer seg vekk.... men det er en VM-finale, det koker i hodet på samtlige, så kommer denne stygge italieneren med kjeften sin. Det må ha kommet ut noe ganske kontroversielle gloser.

 

For Zidanes del håper jeg han lar offentligheten få høre hva Materazzi faktisk sa til han.

 

Slik at en del av fokuset går over til den italienske tullingen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...