Gå til innhold

Hva er Halo


Anbefalte innlegg

Jeg har aldri spilt Halo, men vurdere å skaffe meg dette når det kommer til 360. I den anledning trenger jeg info om hva det handler om og hvorfor det er så populært. Hvorfor er det ikke bare en standard fps som Quake?

 

Bør jeg spille gjennom 1 og 2 før jeg spiller nummer 3?.....for det tror jeg ikke jeg gidder.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, du kan fint spille Halo 3 for seg selv. Men er du glad i en god story, så spiller du Halo 1 og 2.

 

Det blir som Ringenes Herre Triologien på Dvd.

Du kan fint se siste filmen som eneste, og bli underholdt. Men flere brikker faller på plass hvis du kjenner til historien som har ledet opp til det punktet.

 

Det er jo billig og god underholdning å kjøpe Halo1 og 2 til å døyve ventetiden med.

Lenke til kommentar
Halo spillene er, i mine øyne, utrolig oppskrytt... Er jo greie i multiplayer, men thats it

6450539[/snapback]

Slike intetsigende svar trenger vi ikke flere av i denne tråden. Gi trådstarter skikkelig svar på hvorfor Halo er et bra eller dårlig spill, eller la vær å poste noe som helst. På forhånd takk.

Lenke til kommentar

Tja,etter min mening er det masse som skiller HALO serien ut fra nærmest alt annet.

 

En ting er at kjøretøyene VIRKELIG brukes på en skikkelig måte her. Man kan velge om man vil bruke de eller ikke de fleste steder, men gud så mye det hjelper!

I HALO2 kan de jo også både kapres og sprenges, noe som er sinnsykt kjekt og gøy!

Det at de sprenger er kanskje ikke så gøy når man kjører kjøretøyet selv :D

 

Så har vi jo våpnene, der de fleste er mer gjennomtenkt, og skikkelige enn i de fleste andre spill. Altså veldig moro å bruke. Og ikke minst er det syke syke lyder på de!

Magasinet trffer bakken, hylsene spruter og klirrer... fantastisk.

 

AI'en er også utrolig. Ingen andre spill gir etter min mening like stort utfordring... de idiotene av noen fiender i HalfLife2, som liksom skal ha meget bra AI, er utrolig surrete og vimsete i forhold. Det at man kan slå på en skikkelig måte løfter også spillet, f.eks når man må reloade våpenet, og en Elite angriper! :love: Da snakker vi panikk.

 

Så har det jo en nokså spennede historie (merk, cliffhanger deluxe i HALO2), og musikken er fantastisk. Absolutt på høyde med de noen av de større filmene.

 

 

Det er bare noen få av de tingene som gjør HALO til enestående spill... så er man litt lei av å springe rundt som en gjøk i et spill uten historie eller drift, og er man lei av "vanlige" halvlagede FPS er HALO eneste redningen :)

Multiplayer er jo også som sagt noe LITT bedre enn det vanlige.

 

Så prøv de, så ser du fort hva folk mener med at HALO skiller seg ut.

Lenke til kommentar

Uansett kor herlig Halo er, for det er herlige spill, så blir både 1`ern og 2`ern lett kjedelig i legnden (singe player) Repeterende banedesign og masse like rom etc. ødelegger litt. Dette var litt bedre i 2`ern da.

 

Men for all del, spillene kan skaffes for ein billig penger og er absolutt ikkje bortkastet :cool: Måtte kjøpe meg Halo2 da eg fikk min 360. Fikk aldri spillet dette hos venner, hadde jo hørte mye godt om spillet. Elsket 1`ern.

Lenke til kommentar

Personlig synes jeg Halo var gøyalt men var ikke noe spesielt i forhold til det andre som ligger å svømmer i samme fps dam, en av grunnene til at det ble kjempepopulært er vel tid og sted. Halo var xbox1 sitt hovedspill kan man si (slik mario var til nintendo og slik wipeout var til playstation).

 

Banedesignet var dessvere litt repetert (de tok også ibruk noe like baner i 2-ern, hentet fra 1-ern.)

 

Men arti spill, kjør på .. du finner det billig overalt

Lenke til kommentar

Halo er ikke så super bra i forhold til andre store fps når det kommer til singelplayer,

 

Det er når du og en kompis, fyrer opp coop, og går igjennom singelplayern sammen at det blir virkelig bra. Storyen + hele spille følelsen i coop = genialt

 

Har spillt igjennom enern og toern flere ganger i coop, men aldri spillt noe særlig alene,

 

Vet ikke om de andre som har spillt det føler det samme men,

 

Og ja ville anbefalt å gå igjennom de 2første før 3ern, du får liksom et bedreforhold til hele halo universet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+19283741
Halo 2(119,-)

+

Halo(119,-)

=

238,- + frakt... Absolutt verdt alle penga! jeg har Halo og Halo 2 og spiller det den gang i dag.

 

EDIT: eller bare kjøpe Halo Triple Pack inkl. Bonus Map Pack for 299,-

6451513[/snapback]

 

 

Hvem gidder vel å kjøpe map-packen når du må laste den ned for å spille via live, og den er gratis på live? Det er kun hvis man ikke har bredbånd og spiller kun over hjemme-lan man "trenger" den pakken.

 

Tråden burde forresten være plassert under "diskuter konsoll spill"

Endret av Slettet+19283741
Lenke til kommentar

Skaff deg en kompis og spill Coop gjennom begge spillene. Legendarisk bra spill som coop. Halo kan nok av de som ikke klarer sette ting i sammenheng bli sett på som dårlig, men leser man review av spillet blir det skrytt opp iskyene av grafikken. Tror det var i VGs anmeldelse at det ble hevdet at man stoppet opp av og til for å bare se på omgivelsene!!

Spillet var altså uvanlig bra i 2001 og ønsker man å lære litt om spillhistorie og xboxens historie bør man investere i noe slikt. Man har på en måte ikke helt skjønt hva xbox er uten å ha spilt Halo. Som jo også er blitt brukt som xbox sitt flagskip.

 

Spill gjennom halo for å få oppleve litt spillhistorie. Spille har selv også en flott historie og Halo 2 blir ikke det samme uten å ha spilt Halo. Så spiller du halo 2 og prøver multiplayer live! Møter deg gjerne der!! :thumbup:

Lenke til kommentar
Kjøpte Halo 2 samtidig som jeg kjøpte 360`en, men syns det var sikkelig trassig... Spilte kanskje ett brett eller noe. Blir det bedre eller er dette bare feil spill for meg? Ser noen nevner kjøretøy. det lang tid før man får disse?

6454027[/snapback]

 

Hehe, nei du kan ikke ha spilt mye da. Tar ikke lang tid! Spill det Coop om du kan. Det er det som er morsomt! :w00t:

Lenke til kommentar

Folk har hatt forskjellige erfaringer med Halo spillene, men uansett hva de er (personlige er Halo spillene to av de beste spillene jeg har spilt.) så er de klassiske (i hvertfall "Halo: Combat evolved"), og Halo: Combat evolved kan du få hos spillforhandlere for en billig penge, hvis jeg ikke tar helt feil.

 

Litt off topic kansje, men i tillegg vil jeg legge til at det er (foreløpig) 3 bøker ute med historien og handlingen til Halo, med samme navn. Den første boken av de 3 finner plass før det første spillet og heter "Halo - the fall of reach". den er en av de beste bøkene jeg har lest, og den aller første boken jeg har lest som jeg har lyst å lese en gang til.

Den andre er handlingen i det første spillet, men viser historien fra maange nye og forskjellige vinkler, ikke bare Master Chief sin.

Den tredje boken er handlingen rett etter det første spillet.

 

Dette ble veldig lengre enn jeg først hadde tenkt, men poenget er at jeg anbefaler disse bøkene (spesiellt den første) på det aller varmeste.

De appelerer kansje mer til folk som allerede er tilhengere av spillene, men du trenger ikke å vite noe som helst om spillene for å ha glede av disse bøkene.

Lenke til kommentar

halo spillene har veldig god holdbarhet.. kjøpte meg atter en xbox igjen for å få et gjensyn med halo holdt på som gal med alle kameratene mine å spille halo2 multiplayer det var lissom allt ass det å øl! men gikk lei til sist nå nylig..men skal sies at det nå er en stund siden spilla kom ut da! :p

Lenke til kommentar

Halo singelplayer er kun morsomt på Legendary...Spillet er altfor lett på de andre vanskelighetsgradene, og du får ikke så mye motstand. Sliter du på Legendary så ta med deg en kamerat som gjør det 100% lettere. Sender du inn 1 person til å drepe mest mulig før han dør og så respawner han der du står og ingen fiender er så er det han andres tur:)

 

Artig Artig.

 

Og husker jeg ikke feil så er slutten på H2 rimelig kul, med tanke på at du skal kjøre bil et godt stykke:)

 

Eller er det H1?! Læng sia sist

Lenke til kommentar

Det er nok H1.

Jeg vet ikke hva som gjør Halo-serien så spesiell, historien er egentlig overvurdert til de grader. Den ligger kanskje to hakk over Doom 3 etter min mening. Men alt i spillet gjør det til en fin opplevelse, musikk, lydeffekter, stemningen. jeg har alltid likt Halo-serien meget godt, men ettertankene er så som så, historien er da ikke så fantastisk bra? Men det er helt klart noe som trekker spillerne inn i spillet så mye som det gjør, stemningen er virkelig bra. Skal ikke si for mye her, men covenantene (fienden) tenker på Master Chief som en demon, noe som er utrolig kult å høre når de roper det ut mitt i kampen.

 

Grafikken er også ganske bra, men du burde spille rundt Halo 1 før Halo 2, noe som kanskje sier seg selv.

 

 

Husker jeg kjøpte den limited-boksen av Halo 2 for 600 kroner, noe som definitvt var verdt hver krone. Å hvis du får tak i begge spillene for 300 kroner +/- kommer du hvertfall ikke til å angre etterpå.

 

For å si det kort: Begge spillene anbefales på det sterkeste. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...