Gå til innhold

40x12x48x til 600,- Noe bra det da?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-10-15 18:58, skrev B|Real:

Ingen av de øverste nevnte.


Vil heller ha kjøpt LiteOn 40x.


Testen og min egen erfaring tilsier at det er den beste brenneren på markede i dag.



 

Yeah! Har denne, svært bra. Jeg gikk også etter en brenner som kan lese og skrive en del formater andre, kanskje raskere brennere, ikke klarer. Har f.eks. nå fått lagd et fungerende CD-image av en CD jeg tidligere ikke fikk lagd image av...

 

Har du en god maskin ellers, holder det med 2MB buffer...

Lenke til kommentar

Jeg har bestandig brukt Plextor. Dette skal være de beste brennerne. Min erfaring er helt noe annet. Jeg har hatt problemer med alle mine plextorer. Og jeg opplever utallige buffer underrun med Plextor. Har en Lite-on 40 X på min andre maskin. Den fungerer utmerket. Som tidligere nevnt her har jeg også laget image filer av cd´r som Plextor ikke greide. Jeg er imponert over Lite-on. Jeg har sett litt nærmere på Lite-on brennerne og man kan tydlig se at det mekaniske er enklere og dårligere enn på dyrere brennere, men for min del spiller ikke det noen rolle. for jeg bytter brenner 1 gang i året eller i hvertfall annethvert år. Spennende med noe nytt vet dere. Og jeg er sikker på at Lite-on sine brenner holder i 2 år i de fleste tilfeller selv om det er litt "dårligere" laget. Go for Lite-on!

Lenke til kommentar
Quote:


Cyprez skrev (2002-10-16 10:33):

Jeg har bestandig brukt Plextor. Dette skal være de beste brennerne. Min erfaring er helt noe annet. Jeg har hatt problemer med alle mine plextorer. Og jeg opplever utallige buffer underrun med Plextor.


Det trenger ikke være plextor sin feil for at du fikk buffer underrun, Det kan mest sansynlig være pc'en din som ikke klarer å overfør nok data til brenneren din som gjør at du får buffer underrun. Har aldri hatt buffer underrun på min gode gammle 12x scsi plextor brenner. :razz:
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...