Gå til innhold

Nytt headset, koss sb45 vs. Icemat siberia.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En god venn av meg har IceMat Siberia, og det har jeg egentlig ikke så mye positit å si om. Det er lang ledning med volumkontroll, greit nok, men lyden er ikke spesielt bra og de er ikke hetl behagelige å ha på, men tanke på at de har litt ksarpe kanter inni.

 

Har prøvd Koss SB45 en ørliten stund og må si at de er helt greie.

Spar deg de 200kronene sier nå jeg.

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Siberia har Tusen ganger bedre lyd men koss har bedre mikrofon løsning og er billigere.

 

Vet også at Siberia går lett i stykker hvis man mister det på gulvet og lignenede men er bare plasten i headsette som blir ødelagt, ikke noe av høyttaler/ledninger osv. Har det på hodet nå etter ca 10-15 ganger i gulvet fra 1-2meter, har vært fikset med teip 2 ganger og funker perfekt den dag i dag. Vil absolut anbefale det! 8 av 10 fra meg. Eneste som trekker ned er litt dårlig bygg kvalitet og litt knotet mikrofon løsning.

 

Jeg ville kjøpt icemat ;)

-Bountyhunter

Lenke til kommentar

Jeg kan anbefale senheiser hd 555. Dette headsettet har jeg hatt i 2 år nå og har fantastisk lyd i forhold til prisen. Den koster mer enn icemat men har garantert bedre lyd. Disse er veldig komfortable i bruk og er solid laget. Alle delene kan skiftes ut så man slipper å kjøpe nytt headset om noe går i stykker. Det eneste minus er at de ikke er lydisolerte. Senheiser har også et mer seriøst merke enn icemat når det gjelder lydgjengivelse. Filmer er helt vilt å se på med hd555. I skytespill hører man lett hvor fotskritt kommer fra. Det eneste minus er hvis man må ha masse buldre bass. Dette headsettet gjengir hele lyspekteret naturlig så bassen er ikke like farget slik som mange andre headset. Men lyd er subjektivt så mitt råd er å prøve headset før man kjøper det.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Plantronics Audio 90 er best spør du meg :)

Konge lyd, konge mikk (veldig fleksibel), lang ledning og solid. Har hatt mine i fire år nå og de funker knall fortsatt (i motsetning til mine Koss Portapro og Sennheiser PX100 som jeg bruker til mp3spiller, som har gått til helvete flere ganger). Vet ikke om de selger Audio 90 lenger egentlig, men jeg er enormt bra fornøyd! ;)

 

edit: Ser ikke ut som de fører det nei. Nå har jeg ikke testet Icemat, men SB45 er absolutt ikke noe dumt kjøp :)

Endret av surbz00r
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg kjøpte nettopp Koss SB/45 og sliter litt med en slags "vindlyd" som høres veldig godt når lydnivået er lavt eller jeg ikke hører på noe. Noen som har det samme problemet? Det er plagsomt når jeg ikke orker å ha volumet så høyt for da overdøver nesten denne lyden det jeg vil høre på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...