Gå til innhold

Musikkafeen | Diskuter all slags musikk!


Arve Systad

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er det noen egen "sjanger" eller beskrivende begrep for musikk som f.eks. Trang Fødsel, Postgirobygget og slik norsk musikk som blomstret på nittitallet?

CC cowboys og Dumdum boys er jo helt klart rock. PGB(som jo og har en del rivende god reinspikka rock), de Lillos og Di Derre er vel mer.. pop med litt folk i?

Er jo noe som heter brit-pop, så da kan vi vel kalle det nor-pop :)

Endret av toth
Lenke til kommentar
Det er vel ikke noe i veien med å kopiere veldig god musikk (Joy Division)? Uansett virker kopi litt for hardt, selv om jeg skjønner ordbruken ang. Interpol-Joy Division. Har ikke hørt Editors før, men om det, som jeg fikk inntrykk av, kan ligne på DCFC, er jeg interessert

 

Det ligner vel ikke på DCFC, om det var det du trodde. Jeg vet egentlig ikke hva det ligner på, da jeg ikke hører så mye på den type musikk. Du kan jo få høre selv :)

 

Editors - Racing Rats

 

Se filmen hos Youtube

 

Forøvrig, om du vil ha noe som kan minne om DCFC, så burde du sjekke ut "Matt Pond PA". Den nyeste epen deres lå ute gratis på Frostwire, faktisk. Hadde hørt om bandet, men aldri hørt noe av de. Jeg lasta det ned og ble positivt overasket. Epen/albummet heter "The freep".

 

Anbefales. Både de og Editors.

Lenke til kommentar
Merriweather Post Pavilion, det nye Animal Collective-albumet har endelig blitt sluppet! Har kun hørt gjennom to-tre ganger, men det virker så absolutt lovende. Anbefaler alle å sjekke det ut.

 

 

Helt enig! Aldri hørt om bandet før her om dagen, og jeg ble jammen overrasket, må være noe av det beste jeg har hørt på lenge. Anbefaler alle å sjekke de ut.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...