Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva faen skal de gjøre det for da? Stakkars dyr. Sånt irriterer meg virkelig grenseløst. Har hatt flere katter som ble drept av folk som kjedet seg. En blei skutt i ræva med hagle, men han overlevde, da. En annen fikk et spark i hodet så han brakk kjeven. Det skjedde faktisk to ganger. Så var det en som kjørte på katten min med vilje.

 

Skjønner ikke hva som er vitsen med å plage eller drepe dyr bare for the heck of it.

Lenke til kommentar

Hva faen Therawyn? Herregud, skyte en katt opp i ræven med en hagle? Stakkars dyr, ville gjort katten en tjeneste og tatt den med til avliving så katten ikke må leve med at det gjør vondt.

 

Faens jævla drittland.

 

Hvorfor i helvete er det nødvendig å innføre enda mer moms når vi har så mye penger at kongefamilien får hundrevis av millioner for å ikke gjøre en dritt?

 

Tsk. Capitalism.

Endret av Kaymeerah
Lenke til kommentar

Kaymeerah, vi tenkte på å avlive ham da det så ut som han ikke kom til å klare seg. Men vi tok ham nå med til dyrlegen og fikk fiksa litt på stakkars Foxy. Det gikk noen uker, så kom han seg helt. Han lever nå i beste velgående sammen med bestevenninna si. :)

Lenke til kommentar

Fint å høre. Likevel skjønner jeg ikke hvor ondsinnet man må være for å skyte noe som helst liv med hagle opp i ræven.

 

Irriterer meg at jeg aldri klarer å spille diplomatisk i spill som Galactic Civilizations, Civilizations, Sins of a Solar Empire osv.

 

Jeg ender alltid opp som en maktgal virtuell diktator, anbefaler dere å unngå og gi meg makt i virkeligheten. :thumbdown:

Endret av Kaymeerah
Lenke til kommentar

Faens jævla drittland.

 

Hvorfor i helvete er det nødvendig å innføre enda mer moms når vi har så mye penger at kongefamilien får hundrevis av millioner for å ikke gjøre en dritt?

Nå går jo endel av pengene til at selve slottet skal restaureres. Det er for såvidt greit. Akkuratt som at jeg ikke ser det som et problem om f. eks Nationalteateret, Stortingsbygningen eller andre verneverdige bygg blir restaurert. At kongefamilien skal få såpass mye penger er derimot noe helt annet. På en annen side er de ansatt på heltid for hele Norge. De kan ikke si eller gjøre hva de vil, de må oppføre seg på en bestemt måte, de er ogsp bundet på utrolig mange måter. Sånn sett er det ikke noe i veien for at de får noen millioner, men det finnes selvsagt grenser.

Lenke til kommentar

Livingman, det er faktisk feil i mitt tilfelle. Jeg liker å ha noe å oppta tiden min med. Diskusjon.no 24/7 kan bli litt ensforming, da. Derfor hadde jeg skaffet meg en jobb som jeg liker å drive med. Om den hadde gitt meg så mye penger, vet jeg ikke. Men hvem vet?

Endret av Ajaco
Lenke til kommentar

Kongefamilien er på mange måter Norges ansikt utad. De er representanter for kongeriket Norge. Bare tenk tilbake til okkupasjonen av Norge 1940 - 1945. Mange norske motstandsfolk kjempet i kongens navn. De slåss for han fordi han var symbolet på Norge. Utenom det er de ikke annet en et symbol. Det handler også om tradisjoner og for å bevare deler av Norge slik det har vært i mange hundre år.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...