Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At alt går bare rett til dass med skolen.. selv om jeg har det snittet som må til, så føler at jeg kan egentlig så mye mer, men jeg er så LAAAAT, selv om jeg veit at jeg har tid så gjør jeg det ikke.. prøver å finne andre ting jeg kan gjøre for å unngå

 

Patetiiiisk

Lenke til kommentar
Jeg irriterer meg litt når telefonselgere ringer, og man sier hallo men ikke får svar med en gang. Og så hører man ett klikk , og så begynner de å snakke. Da har de sikkert ringt opp mange samtidig, og snakker til den som svarer. Jeg pleier å skynde meg å legge på hvis det er ett nummer som ser telefonselgeraktig ut og ingen sier hallo med en gang. :blush: Jeg passer på å være hyggelig å si nei hvis jeg kommer i prat med de da.

Har irritert meg grenseløst i det siste, et eller annet tiggerfirma fra Sverige, som har ringt totalt tre ganger på kort tid nå og takket for at jeg har gitt penger til barn i Sudan... ja, det er ikke så rart jeg ikke husker det, for det er jo noen år siden. Bare tull alt sammen... har aldri gitt penger til barn i Sudan. Jeg vet utmerket godt hva jeg har støttet, og hva jeg støtter. Sist gang klarte jeg ikke å la være å bli sur, for når de ringer gang på gang og ikke får det inn i hodet at jeg ikke er interessert, og jeg samtidig har reservert meg mot salg og tigging, så blir jeg sur etterhvert. Svenske dama sa at hun skulle fjerne nummeret mitt fra listene deres, så får vi se da.

 

Ringer noen fra 0046 570754600, så drit i å svare. Er nødt til å være et svindelforetak det greiene der.

Lenke til kommentar

Irriterer meg grenseløst over at pakker som skal komme på døren ALLTID kommer flere timer før de fleste slutter på skole/jobb.

Samme med telefonselgere.

 

Har det noe med at vi heter "Ajmi", og at de dermed tenker at "åja, de lever sikkert på trygd", eller skjer dette alle?

 

Er også utrolig irriterende at akkurat telefonselger konsekvent uttaler Ajmi fullstendig feil. De begynner med masse rare lyder som de ikke engang får til, men å bare si det rett ut har de ikke prøvd.

Det err sånn det skal uttales, rett ut...

Har ikke møtt/snakket med en eneste person (som ikke har problemer generelt) som ikke har klart å si det riktig på første forsøk (det gjelder også personer som aldri har hørt navnet før, men som telefonselgere bare lest det).

 

edit: Irriterer meg også at vi støtt og stadig blir oppbringt av samme teleoperatløren vi har nå med tilbud om nøyaktig sammme abonnement.

 

Og selvfølgelig telefonselgere generelt, spesielt når de er frekke/skikkelig innpåslitne, eller du går ut av dusjen e.l. for å ta telefonen.

Endret av Innos
Lenke til kommentar

Hører alltid om alle disse morsome svarene folk gir tlf selgere, men da jeg for noen år siden jobbet som en opplevde jeg aldri dette. "Drapstrussler" og massevis med utskjelling var en del av hverdagen, men slike pranks - nope.

 

Det som irriterer meg er at jeg er overtrent eller noe i den duren. ALDRI overskudd om dagen, selv om jeg spiser og trener etter boka. Kan komme hjem i 3 tiden og sove til neste mårra for tiden (har gjort det 2 ganger denne uka)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...