Gå til innhold

AXE boxershorts. Holder de mål?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Etter å ha sett den AXE reklamen for de nye boxershortsene så ble jeg veldig nysgjerrig på om de var så bra som det så ut til! Jeg kan konstantere at de IKKE er det. Slagordet "Built to stretch" blir helt feil når boxershortsen faktisk ikke er noe mer elastisk og strekkbar enn en vanlig standard boxershorts av samme typen, laget av bomull og elastan. Reklamen er totalt misvisende på alle måter....

Den er god å ha på seg, men den hadde en av de verste merkelappene jeg har følt på kroppen. Skikkelig skarpe kanter, så den fjernet jeg umiddelbart :hrm:

 

Boxershortsen er helt klart oppskrytt, selv om den er god å ha på seg. En standard boxershorts av polyester kan strekkes en god del mer enn AXE sin. Det er forresten en "La mote" boxershorts, sikkert samme produkt som de boxershortsene de har, men bare modifisert litt :roll:

 

Noen som har prøvd de og er enig eller kanskje uenig med meg? Holder de mål, er da spørsmålet!? ;)

Endret av _Adler_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, er nok den, ja. Med den dama som drar i boxeren til mannen slik at det ser ut som om han har en veldig kraftig ereksjon :p

Boxeren er elastisk og strekkbar, men langt så nær så mye som på reklamen! Ikke 1/3 av lengden dama klarer å strekke en gang... :hrm:

 

MAN polyesterboxerene de har på Dressmann er noe helt annet (de med bilder av damer og ølbokser/flasker :love:). Den kan strekkes en god del mer enn AXE boxeren!

Endret av _Adler_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...