Gå til innhold

Syk ping med telenor


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får bare henge meg på bølgen jeg også. Bare i kveld siden klokka 1900 har jeg disconnecta rundt 40-50 ganger og det er ikke tull. Er jeg heldig, klarer jeg å spille i 10 minutter uten avbrekk. Eneste er den dårlige pingen, men den er luksus i forhold til disconnectinga.

 

Synd egentlig at Telenor driter såpass i kundene sine. Sendt inn flere klagebrev, men får ikke svar på et eneste ett.

Lenke til kommentar
først dissca jeg på trash før broodlord. Så dissca jeg to ganger mens vi holdt på med selve broodlord, samme gjorde halve raidet så det ble wipe.

Blir så sur på telenor at jeg får lyst til å denge dem.

6232653[/snapback]

 

Samme skjedde med meg. Vi er i samme guild :p

Lenke til kommentar

Jeg vil igjen påpeke at det ikke er Telenor direkte som feilen ligger hos. Telenor samarbeider med Telia, og det er faktisk Telia som sliter. Blizz vet meget godt om problemet, men Telia gidder ikke bruke penger på en bedre avtale med Blizz sin ISP. Dette betyr at Telia KAN gjøre noe med det, men må få press fra en del brukere før de faktisk gjør noe med det. Vet det er lett å skylde på telenor, men husk at slike samarbeids-avtaler ikke blir sagt opp "bare" fordi et par hundre - eller tusen - brukere får dårligere respons mot WoW eller DC. Se litt stort på ting folkens. Jeg ergra meg GRØNN i går jeg også (etter ca 50 DC), men desverre er ikke WoW det viktigste i livet for andre enn oss ;)

Lenke til kommentar

Jeg har Telenor, når jeg spiller på Trådløst så ligger jeg på 80-200 ms så flyr ms'n kjapt opp til 3k, og det lagger litt.. så caster jeg spells så kan det henge lenge( 10-20 sec) så kommer bilde tilbake, da er jeg gjerne dau eller no.. mens når jeg spiller på kabel så opplever jeg kun lagg i If, å det er ikke såå jævlig siden det bare varer i ca 10-20 sec

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...