Gå til innhold

Hvor kjøper dere parfyme?


Anbefalte innlegg

Har ikke luktet de to men syntes at en 15ml flaske var vel liten?! Altså, hvis det er noe som er en smakssak, så er det definitivt parfymelukt! Den beste personen du kan spørre om en parfyme lukter godt eller ikke, er din kjæreste eller vennine :)

Endret av überGoliath
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husk at parfyme lukter forskjellig fra person til person ettersom den lukter annerledes fra papir til hud. Stikk ned til parfymeriet en gang eller to og prøv noen lukter på huden. Gi den et par minutter, så lukten setter seg, og ikk prøv for mange lukter av gangen. Nesen din blir fort litt sliten. Så for du avgjøre siden hvor du kjøper den.

 

Personlig så bruker jeg : Ralph Lauren Polo Sport og Chanel Allure Homme Sport. Mest fornøyd med sist nevnte. Den er helt mad synes jeg.

Lenke til kommentar

Kan du ikke bare stikke innom ditt lokale parfymeri og lukte deg fram til hva personlig synes lukter godt da? Forklar betjeningen litt først hva du er ute etter (sterk, søt, krydder, anonym etc) og la dem finne fram 2-3 alternativer for deg. Så kan du selv bestemme hva du liker.

 

Selv er jeg ikke spesielt begeistret for stramt-luktende etterbarberingsvann/parfyme som forpester ett hvert værelse det kommer inn i. Derfor har jeg som regel endt opp med noe litt mer anonymt som bare de som kommer nær nok lukter. Mine to siste merker: Issey Miyake deo-stick + Eau De Toilette (Laget av Issey Miyake) og Nemo deo-stick + Eau De Toilette (Laget av Cacharel). I alle fall ikke driv å bland forskjellige sterke lukter sammen ^^

Lenke til kommentar

Jeg bruker Davidoff Cool Water. Denne parfymen lukter ikke for sterkt, ikke for svakt, og passer etter min mening til alle anledninger hvor parfyme trengs. Har fått jevnt over god respons på denne lukten og trives veldig godt med den selv. :)

Lenke til kommentar

Bruker nå Hugo Boss ett eller annet. Står ikke navn på den, men den er vertfall sølvfarget med grønn kork. Veldig bra. Selges faktisk på Europris, det er halvpris på deodoranter av sortene Lacoste, Hugo Boss osv. Vertfall det jeg fant ut her i Bergen at det var veldig mye billigere.

Lenke til kommentar

Bruker LaCoste Essentials og LaCoste pour homme for tiden.

 

Kjøpt begge på tax freen til Color Line.

 

Pris husker jeg ikke.

 

Er fornøyd med begge.

 

P:S Viktig å skifte mellom parfymene man bruker, ellers så blir man tollerant. Dvs. at man må ha på mer for å kjenne lukta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...