Gå til innhold

TEST: Powerball 250 Hz Pro


Anbefalte innlegg

Kjøpte min på intersport i dag. 250 Hz, den med teller, fra Powerball. Har klart 9998 rpm, men jeg tror jeg skal klare mer.

 

Så var det en som sa at kraften på gyroskopet øker eksponensielt, men den øker bare kvadratisk. (forskjellen er at eksponensialfunksjoner har en konstant opphøyd i x, mens kvadratiske funksjoner har x opphøyd i en konstant.)

6004135[/snapback]

Jeg så også det innlegget men lot være å kommentere det.

 

Men når det først er kommentert: Er ikke kraften proposjonal og ikke kvadratisk? Altså at den er dobbelt så kraftig ved 4000rpm som ved 2000rpm? Og ikke 4 ganger så kraftig? Om det var kradratisk burde jo kraften være 64 ganger så kraftig ved 16000rpm som ved 2000 rpm. Kan det stemme dere som har prøvd den?

6004705[/snapback]

Det virker litt mye. Men så har ingen her fått en powerball til 16000 rpm.

Å holde en ball som går rundt 4000 rpm virker mer enn dobbelt så tungt som ved 2000 rpm. Men så kan jeg ikke kalle armen min et pålitelig måleinstrumen :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gikk skremmende lang tid før noen nevnte plassen hvor alt alltid er billigst, nemlig ebay.

Kjøpte min powerball der for 2-3 år siden. Da var det ingenting som het så og så mange hz. Sikkert bare en jippo for å selge mer :)

Min heter dynaflex og har display og blått neonlys inni som lager skikkelig diskofrisko når den spinner med litt hastighet.

Lenke til kommentar

Veit ikkje om det har vore nemnt før;

 

Til han som skreiv artikkelen; displayet verte ikkje dreve av en generator inni powerballen, beklager å måtte sei det, for dårleg research.

 

Dei 250 Hz modellane har verken generator eller lys, den har kun eit display med noken små batteri i. NEON-modellane har generator som driver lysa som er inni denne modellen, men BERRE lysa inni.

 

Enkelt å forstå at det ikkje kan drivast av generator når du skrur på displayet før du startar powerballen.. ;) think about it..

 

Men ellers, bra artikkel, utruleg artig leike/treningsverktøy.

Lenke til kommentar
tok ett lite impulskjøp og bestilte den i metall fra shg.no nå (den dyre greia ).

var det ett dårlig valg? etter å ha lest en del ser det ut som om man ikke kan "konkurrere" med denne greia siden det er mye vanskeligere å få den opp i fart?

6010791[/snapback]

Et dumt valg var det ikke, med mindre du vil konkurerer med oss. Den har vel 300Hz, noe som betyr at du kan få den opp i høy fart.

Om det er trening, vil jeg tro den er bedre enn plastikkversjonen.

Lenke til kommentar
Kan man bruke to hender samtidig? Jeg mener, godkjenner man rpm'en da?

6013255[/snapback]

Kommer ann på hvem du mener godkjenner rpm-en. Om du legger ut et bilde på den rekordsiden hvor det står 15000 rpm er det nok ingen som vil prøve å bevise at du har brukt to hender.

 

Trøøøtt nå :sleep:

Endret av The_Fire
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...