Gå til innhold

Den Store Hundetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vi er usikre på om det er Igor som har gått lei av Veslas utrøttelige lek med tøffelen og tatt livet av den for å slippe bråket, eller om det er Vesla selv som har tygd den i filler. Ubrukelig var den i alle fall etterpå.

 

Desember032.jpg

 

Her viser Igor hvem som er sjefen (enn så lenge) ute i den herlige snøen!

 

Desember056.jpg

Lenke til kommentar

Husker ikke om jeg har skrevet det(lett alzheimers).

I går hadde Diesel vært hjem alene, og da vi kom hjem lå det ei lita sofapute på kjøkkenbenken :rofl: SÆRT!

 

 

Nyttårsaften. Hva gjør dere med hundene da? Er det noen som må dopes ned kanskje?

Det er vel nye regler på raketter osv i år, så da er det ikke såå mange smell/hyl ute. Jeg lurer på å ta med meg Diesel i gatene jeg. Vi bor i et rolig nabolag, og jeg skal ikke stå midt oppi et batteri av fyrverkeri(jeg hater smell). Han har ikke reagert på fyrverkeri før. Kan bjeffe litt, men tier hvis jeg sier hysj. Etter klokken tolv går han på rommet sitt, og jeg drar på byen :blush:

Den som sier at det er dyremishandling å ta med bikkja ut når det smeller kan stikke finger nummer tre en viss plass ;) Det er forskjell på hunder som er et nervevrak og de som ikke bryr seg stort.. Og det er det siste jeg har lyst til å finne ut av :)

 

Her et år så jeg en liten hund på armen til ei dame. Den skalv, peip, og var ikke noe begeistret for smellene. Da er man ivrig etter å se noen lysglimt på himmelen, når det går så kraftig utover hunden. Hvis Diesel viser så mye som et lite tegn på mistrivsel går jeg inn :)

 

 

Og.. skal dere kjøpe julegave til de firbeinte? :wee:

Endret av Turtlis
Lenke til kommentar

Hun er ofte på samme plassen når jeg tar bilde, men kan hende jeg har fått til å poste samme bildet flere ganger. Litt smågammelt bilde når jeg tenker over det, hun er ikke fult så langhåret nå.

 

Må bli flinkere til å få med kameraet når jeg går tur :p

 

Virma takler nyttårsaften helt fint, reagerer ikke i det heletatt på smell av den typen. Hun har trent på smell, og vært med på jakt. Salongrifle er fint om man skal se ann litt hvordan bikkja reagerer på smell.

Lenke til kommentar

Ylva blir litt overrasket når det begynner å smelle timesvis før midnatt her i Oslo, men i god tid før 24 har hun vent seg til det og bare lagt seg til å sove. Ikke sikkert jeg gidder være hjemme med henne i år, har tidligere vært hjemme med henne og tatt henne med meg på fest uten incidents av noe slag.

Rolig jente :)

Lenke til kommentar

Geisha bryr seg ikke om raketter. Jeg er mildt sagt VELDIG glad for de nye reglene i år, da jeg regner med at det vil fjerne mye av "småsmellinga" til kids fra 3. juledag og til ei uke over nyttår. Mange har jo pleid å fyre opp småraketter tidlig på kvelden også. Nå tror jeg vi får en større del av rakettene rundt midnatt, og mindre smelling ellers. *Krysse fingre*

 

Ikke fordi Geisha er nervevrak eller noe, men fordi jeg synes vi skal slippe å være nervøs for å gå tur med hundene våre i dagene før og etter nyttår. Jeg stikker finger nummer tre langt opp dit den ikke hører hjemme, og sier at jeg ikke vil utsette hundene mine for å oppleve å få raketter smellt på kloss hold mens vi er ute og går tur :) Nå har jeg Thea også, som får oppleve sin første nyttårsaften, og da er jeg ikke lysten på at hun skal ha skremmende opplevelser med raketter.

 

Men det er bare meg da. Hvis folk har hunder med nerver av stål, så hyler ikke jeg dyremishandling om jeg ser de ute i gata .

 

Og julegaver? SELVFØLGELIG skal barna mine få julegaver :!:

Endret av Linn_Christin
Lenke til kommentar

Dyret her misliker raketter STERKT. Men det gjelder alle smell som ikke kommer fra min fars hagle, samt jetfly. Da er det halen mellom bena og et dyr som vil hjem.

Nyttårsaften (og dagene før.. -_-) er det nesten klin umulig å komme seg ut, for når man er 50 meter nedi gata, så smeller det en rakett, og da vil hunden hjem igjen. :roll:

Selve nyttårsaften ligger han bare nede og gjemmer seg på "sin" plass". Holder seg unna vinduer osv.

Lenke til kommentar
Må slutte å legge ut sanne bilder :cry: Får så lyst på fleire honda :dribble:

Men må nok holde meg til en inntil vidare. må få kontroll på Minus først :tease:

hehe, bare vent til oppfølgingsbildene når de nærmer seg 4 uker eller noe du :p

 

 

 

 

Nyttårsaften. Hva gjør dere med hundene da?

Vi reiser til fjells med Bridie vi. Der har vi vært de siste 2 årene også. (selv det året før vi fikk Bri :p). I år blir vi vel alene på hytta tipper jeg, men intet mindre koselig av den grunn. Kommer oss unna de værste rakettene for Bridie sin del, og unna sentrums bråk for vår del. LIker meg på fjellet jeg ;)

Bridie er ikke panisk på smell, men hun liker seg ikke. Og da er ikke sentrum det beste stedet å være.

 

 

 

Og.. skal dere kjøpe julegave til de firbeinte? :wee:

Julegave ja? hmmm.. kremt... Bridie fikk den første julegaven sin for 2-3 mnd siden hu... Agilityslalom og dekken... Men, siden hun allerede hadde fått det, så kjøpte jeg sko til henne (ja, hun sliter VELDIG med kalde labber) i Vikingeskipet. Men disse måtte vi ta i bruk for litt siden, så da har hun jo allerede fått DEN gaven. På lørdag skal vi til Sverige, og forhåpentligvis komme hjem med ny seng til henne. Men, den blir jo for stor å ha under treet, så da må jeg vel rett og slett pakke inn noe annet i tilegg. :innocent:

Lenke til kommentar
Bridie er ikke panisk på smell, men hun liker seg ikke. Og da er ikke sentrum det beste stedet å være.

Jeg liker meg heller ikke i sentrum på nyttårs :!:

Ender med at jeg går inn tipper jeg.. orker ikke å stå ute å fryse og se på teite raketter(det er jo ikke lov med slike fine med pinne på nå).

Diesel skal få hjortekjøtt på julaften :cool:

Endret av Turtlis
Lenke til kommentar

De fleste pinnerakettene var jo ikke fine i det heletatt :p Finnes mye fint i boks også :yes:

 

Jeg bryr meg ikke om raketter. Aldri gjort egentlig.. forstår meg ikke helt på folk som bruker flere tusenlapper på raketter :blush:

 

Jeg regner med at typen skal ha fest på nyttårs... eller kanskje han skal PÅ fest.. Har ikke tenkt så mye på hva jeg skal... hundene har brukt å være "På landet" hos mamma tidligere. .. kan hende jeg joiner de :p

Lenke til kommentar

Her blir det nok rolig kveld på både eier og dyr nyttårsaften.

Smell og bråk har ikke vært noe problem hittil, men blir første gang med raketter så er litt spent.

 

Når man ikke drikker alkohol og fester så mye ender man som regel opp med å sitte alene på denne kvelden, så jeg gleder meg til å ha litt selskap, og raketter bryr vi oss ikke noe om, så vi blir nok inne klokka tolv og setter opp volumet på tven litt :p

Lenke til kommentar

Vi drar med begge hundene til mamma og dem på nyttårsaften :) De har uansett hestene sine å passe på, så blir ikke akkurat vill fest med hauger av raketter der. Samt det er litt "landlig", så blir ikke det verste bråket. Mona har jo vokst opp der og faller fort til ro, men hun må knurre litt til rakettene en times tid først. Er spent på hvordan Siri tar det!

Lenke til kommentar

Siden det er en del med hannhunder her inne - så kan jeg sikkert få et råd. Min datter og samboeren har en husky/elghundblanding på ca 8 mnd. Nå har han tydligvis fått en forhudskatar vil jeg tro. Er det noe dere bruker til å skylle forhuden på hannhundene deres med? (Vet det finnes ferdig forhudsrens å få - men er det andre tips?) Når det først har blitt gul utflod - MÅ man da behandle det hos veterinær eller har dere "kjerringtips" å komme med? Tenker litt på kamillete - da jeg har hatt god erfaring med å bruke det på øyebetennelser - men er rimelig blank når det gjelder hannhunder...

Lenke til kommentar

Kjøp forhudsrens til dyrelegen. Det koster en hundrelapp. Litt diskøsting men :p Jeg måtte holde i stellet med en vaskeklut, fordi jeg ble nærmest uvel av å kjenne at tissen trakk seg tilbake da jeg stakk inni sprøyta :!: Burde kanskje hatt seg en til, men jeg må manne jeg opp!!

Søk litt rundt på hundefora, kanskje det står noe der om kjerringråd.

 

 

Sånn ps:

Jeg utsetter ikke hunden min fordi jeg vil se på teite raketter, men fordi jeg vil se hvordan han reagerer, og om han er "skuddsikker". Jeg ser på det som en liten treningsøkt.

Når dere utsetter bikkja for lignende. har dere med godbiter og belønner, eller tar dere det bare helt kuli og later som ingenting? Litt usikker på om jeg skal belønne..fordi da kan han bli enda mer gira, og det fører til at han blir mer obs på rakettene. Eller så kan jeg og ta oppmerksomheten bort fra smellene, og gi han godteri. Veldig kjapp og oppmerksom hund jeg har..så jeg er veldig usikker. :hmm:

 

Skjønner ikke hvorfor folk gidder å sende penger i lufta, når man kan se på naboen sine som er like fine :p

Kjekt for de på oppdal her et år. hørte jeg rykter om.. Røkke var der, og sendte opp maange fine(og dyre). Barna ville heller se på røkkes fyrverkeri enn faren sitt :!:

Lenke til kommentar

Fra hefte jeg fikk av oppdretterne til Mona:

Det er viktig å holde gutten ren her, en kan bruke forhudsrens eller grønnsåpevann (skyll godt med lunkent vann). Uttrekk av timian er også bra. Dette spyles godt inn i forhudsposen med f.eks en øreballong. Deretter tettes huden med hånden, og penis masseres. Gjør dette med et par dagers mellomrom i en ukes tid hvis det er mye gul væske på tuppen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...