Gå til innhold

Win SP1 med delvis SP2?


Anbefalte innlegg

Jeg har da et lite problem, min windows vil ikke koble seg til det trådløse nettverket hos en kamerat, mens en annen pc jeg har som har sp2 inne vil dette. har ingen som helst ide om hvorfor det er slik, men lurte i grunnen derfor på om det er mulig å delvis installere SP2 på min SP1 maskin slik at jeg får KUN den trådløse delen av SP2 inn?

 

Hvis ikke dette er mulig, noen som har noen ide om hvordan jeg skal få koblet meg til nettverket uten SP2?

 

(Nei, skal ikke ha HELE SP2 pakken, hater SP2 av hele mitt hjerte..) :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

finner nettverket, men når jeg prøver å koble meg til det får jeg en liten beskjed om at det er flere nettverk å velge mellom, dette skjer hver eneste gang jeg prøver å koble til, og får derfor ikke koblet meg til nettverket. Derfor jeg vil ha inn akkurat den delen av SP2 som omfatter det trådløse. Fordi dette er det eneste ved SP2 som jeg faktisk liker..:p

Lenke til kommentar

Går ikke an å installere deler av Sp2. Hvordan i all verden hadde du tenkt til å få til det? Hva er det du liksom hater med Sp2 da? Du bruker jo XP, så hvorfor ikke hive inn Sp2 i samme slengen liksom.

Vel, lenge siden jeg holdt på med Sp1 og trådløst nettverk nå, men jeg regner med at det følger med programvare til nettverkskortet ditt som du kanskje kan bruke?

Lenke til kommentar

Følger ikke med noen form for programvare, uansett så har jge prøvd diverse programmer for å få koblet til. Men dette funker ikke på min SP1 maskin. Og ja, jeg hater sp2, mest pga den popup beskjeden som kommer i bunnen når jeg har slått av diverse ting som SP2 ikke liker. Pluss at den senker ytelsen på mitt system betraktelig.

 

Det er derfor jeg bare vil ha den trådløse delen av SP2, siden dette er det eneste jeg er fornøyd med og faktisk liker ved SP2. Har prøvd 4 forskjellige SP2 maskiner med mitt nettverkskort, og jeg får koblet til, men når jeg prøver med SP1 vil den ikke i det hele tatt :(

Lenke til kommentar
Jeg hater sp2, mest pga den popup beskjeden som kommer i bunnen når jeg har slått av diverse ting som SP2 ikke liker. Pluss at den senker ytelsen på mitt system betraktelig.
Snakk om å skyte spurv med kanon. Den lille popup'n er LETT og fjerne. Tror ikke jeg vil ha deg på nettet jeg :p . Og det med at SP2 senker ytelsen er bare bullshit!
Lenke til kommentar

Det er mulig å installere en enkelt oppdatering (KBXXXXX) for å forbedre WiFi støtten under SP1, det garanterer jeg. For jeg har gjort det selv en gang i tiden. Hvilke Oppdateringer det var (dvs nummeret etter KB) husker jeg ikke desverre, og jeg har slettet de selv. Den finnes forøvrig på både norsk og engelsk. Du får bare lete videre.

Endret av :chribruu
Lenke til kommentar

sikkerheten min er på topp den, bruker ikke IE og har brannmur og antivirus, så og det lille som komme gjennom da kan bare få lov til å komme, har ikke noe serlig på maskinen som er noen vits å hacke seg inn på min pc for å finne.

Det at ytelsen blir senket er fakta, har prøvd atter og frem med nyinnstallert begge deler, ikke spør meg hvorfor, men slik er det.

Og popupen er MEGET irriterendes selv om den bare kommer en gang under oppstarten og muligens et par ganger ekstra per døgn eller no.

 

Det som blir sagt om å velge riktig nett: Er bare ett nett å velge mellom, men får alikevel opp beskjeden "Det er flere nettverk å velge mellom" (i korte trekk)

Så selv om jeg har trykket på det meste som går ann å trykke på i de menyene under trådløst så kommer fortsatt denne beskjeden opp og jeg får ikke koblet meg til nettet. Har til og med prøvd å sette opp fast IP, men samme beskjeden kommer fortsatt..

Lenke til kommentar

Sorry mac, men hvis du holder fast på å hate SP2 så er du på vei inn i en blindgate som ikke fører noe steds hen.

 

SP2 er raskere enn SP1 fordi du får en ganske "fresh install" som erstatning for titalls patcher.

SP2 er sikrere fordi den tetter en mengde sikkerhetshull.

Ytelse ellers - det er klart du vil kanskje merke forskjell fra en tunet SP1 til en ny SP2. Dessuten - en defrag f eks etter en såpass stor operasjon - bare det vil påvirke ytelsen.

 

Ta deg så noen minutter på tilpasning og les litt i forum.

 

Popupen fra Security Center:

Kontrollpanel/Administrative Verktøy/Tjenester. Deaktiver Security Center.

Endret av zjulik
Lenke til kommentar

jaok, men hvis det ikke er mulig å få til at jeg bare har den tådløse delen av SP2 så dropper jeg hele saken. Sikkerhetshull gir jeg egentlig ganske blanken i siden jeg fortsatt mener at hvis en "hacker" prøver seg på min maskin så vil han komme ganske så greit inn, derav ingen utfordring, vil han da gjøre noe? Har mine tvil for å si det sånn. Spyware/adware unngåes ved å bruke brannmur/firefox(Og skulle det komme, så fjernes de ganske lett). Virus(hvis det først kommer) fjernes bare ved å bruke antivirus. Dette er de mest standard probleme som pleier å komme, da jeg ikke har noen som helst problem med disse så tar jeg ikke "hullene" så tungt. Eneste grunnen jeg vurderer SP2 er den trådløse delen.

 

PS: Etter nå 2 år uten sikkerhetsoppdateringer har jeg ikke hatt et eneste problem med SP1 bortsett fra på TG06(hvor det var få som ikke hadde dette problemet) hvor det vare EKSTREMT mye spyware som fløy rundt. Så jeg har ingen "patcher".

Endret av Bull_Dogg
Lenke til kommentar

Hvorfor ikke bare legge inn sp2 .....du bruker windows og du trenger ikke leke l33t bare forde du tror du bare trenger "litt" av sp2........hele programpakken som omfatter sp2 henger sammen, og ja du kan ta bort ting om det ikke skulle funke! Legg inn sp2 og ta bort de tinga du føler sp2 roter til for deg. Og senke ytelse......HALLO!! du bruker windowns da :!:

Endret av darkz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...