Gå til innhold

Flytråden for de reiseglade


Anbefalte innlegg

Tar du tog inn til Hovedbanegården

burde du få 60 til 80 minutter til du må reise tilbake derifra. Det kan brukes til et raskt besøk i Tivoli som ikke er langt unna eller en tur på Strøget om du er disiplinert og klarer komme deg rett tilbake. Det er også mulig å få til en tur oppi det runde tårn, men da bør du være rask og disiplinert.

Tusen takk for tipset, men tror jeg heller tar 12:05 flyet fra København (ankomst 11:30), selv om det er litt knapp tid om det blir forsinkelser, men er ikke nødt å være fremme før ca 17 tiden, det burde vel gå med vanlige forsinkelser?

 

Fortell meg heller når det IKKE er problemer med SAS sin side ;)

 

Det var nok min feil denne gangen, feil passord.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rotet det til på Kastrup idag, da jeg kom til gaten hadde jeg tydeligvis ikke sjekket inn på automaten. Hadde dog fått bagasjetag, og levert denne i bagdrop og alt virket ok. Når jeg kom til gaten fikk jeg høre at jeg ikke var sjekket inn, men damen skulle ordne dette og jeg fikk gå ombord. På Gardermoen mangler selvfølgelig innsjekket bagasje... Noen med liknende erfaringer?

Lenke til kommentar

Skal du i strøget vil jeg heller anbefale at du tar metroen til kongens nytorv enn toget til hovedbanegården. Evt ta toget til Nørreport og gå i torvhallene (Københavns forgjenger til Oslos mathall) - metroen kjører hvert fjerde minutt.

 

Edit, ser jeg bommet litt med hva som er nyeste innlegg her på mobilen sorry. Det var altså til han som skulle til København

Endret av bufodill
Lenke til kommentar

Hei.

Leiter etter så billig som mulig tur til Egypt, Sharm El Sheikh.

Har leita litt hos de vanligste aktørene som; Startour, solfaktor, apollo, finn.no osv men finner ingenting innen en uke til en rimlig pris (Under 2000kr).

Noen som har noen tips til hvor jeg skal leite eller om billige turer? :)

Takk på forhånd.

Lenke til kommentar

Det skjer vel hver vinter så det er lurt å planlegge litt i tide. Husk også at neste uke er vinterferie på østlandet så da må man i alle fall ha booket i tide.

 

Hehe, helt sant :)

Ahaa, takk for tipset. Reiser selv ifra Vestlandet, men det har vell sikkert litt og si på prisene her også (?).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...