Jump to content

Per12345

Medlemmer
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Hei! Sitter og grubler på ett spørsmål her; Kan jeg få tilbake på skatten for transport utgifter jeg har hatt i forbindelse med hjem reise i helgene? Her er det snakk om hver helg (med ett par unntak) siden August. Kommer til og fortsette til Juni. Forhåpentligvis i litt mindre skala. Er ingenting som tilsier at det er nødvendig å reise hjem så ofte, å det er helt frivillig. Strekningen går på ca 2,5t der 20min er Ferje. Bilen blir hyppigst brukt, og har mulighet til å få dokumentasjon fra ferjekort, bom-brikke og eventuelt regninger fra når jeg ikke har bom brikke. Hverken bom-brikke eller ferjekort har nok blitt brukt halvparten av gangene, men hadde vert stilig å fått igjen det jeg kan få dokumentasjon på. Bor på hybel nær skolen og mottar borteboerstipend med fult lån. Dette strekker seg til hele 4600,- mnd (Foruten om August og Januar på tilfredsstillende 7000,- ich). Er dette noe å få igjen på? Litt usikker, men mener jeg hadde over ''frikort grensen'' før jeg sa opp i sammenheng med flyttingen. Om dette ikke er tilfellet; Er det mulig å få det tilbake betalt, uten videre? Har igrunn liten tro på dette selv, men kom over en luring som mente dette var fult mulig, så er jo verdt ett forsøk. Takker for svar
 2. Takker for svar Har motorsykkel stående i garasjen. Har og råd til å kjøre moped, men ikke til å kjøpe en.
 3. Ja det er klart. Men om man bare blir stoppet i tilfeldig rutine kontroll da?
 4. Takker for svar. Vet du om det utføres en annen form for straff i praksis eller om dette gjelder uten unntak?
 5. Personlig har jeg en greie for veteranbiler. Generelt billige i drift, lette å skru på og års.avg på ca 425kr istedefor 2995/3490kr
 6. Men det er jo i fylla. Forskjellen er jo stor. Får mange mixed signals fra google. Relativt 50/50 i svarene som dukket opp der.
 7. Hei Freaks. Jeg lurer enkelt og greit på om jeg mister førerkortet mitt for bil om jeg blir tatt for å kjøre motorsykkel uten å ha sertifikat for det? Og på hvilke måter straffen blir forverret om jeg blir tatt for å prøve og kjøre ifra politiet/kontroller? Til opplysning så er det pga bo situasjon jeg ikke har mulighet til å ha bil. Er også klar over at jeg kan kjøre moped lovlig, men har rett å slett ikke penger til det. Håper jeg slipper moralpreken, å setter pris på relevante svar.
 8. Hei. Skal til Kreta nå i nærmeste framtid. Noe spesielt jeg burde sjekke ut? Noe jeg burde unngå? Og noen som vet om en bra tattooeringssjappe der? Vet ikke helt hvor vi ender da vi kjøpte uspesifisert.
 9. Takker for svar! Fant en meget interessant tur til Bremen til 900kr tur-retur. Er vell ikke noen her som har vert der og kunne sagt litt om det?
 10. Heihei! Hadde i utgangspunktet planer om og reise ned til Riga iløpet av ferien som slutter 21.04, men finner omtrent ingen turer. Så begynte og se på andre alternativ, men fant generelt lite billig reiser. Så lurer på om dere har noen tips? Vi er 3 stykker herav en er 18 år og to er 17 år. Vi har alle selvsagt tillatelse til og reise, og hovedmålet med reisen er og bare komme seg vekk litt og itillegg tattooere seg, så ser gjerne at landet er relativt billig iom at tattooeringer lett koster noen lapper. Kriterier; - Må reise fra Vestlandet (Bergen, Haugesund eller Stavanger) - Fly og hotell ikke overstiger 3500 kr - 2-6 dager - I perioden 15-22 April Er ikke så rutinert innen dette her, så setter veldig pris på tips og triks slik at det blir ferie på oss!
 11. Hei. Vurderer og gå maritim på SOTS i Stavanger til neste år, altså 2året. Noen som har gått der og kanskje har noen erfaringer? Fant ikke så mye på nettet. Og kanskje noen som kan komme med ett snitt-estimat? Ligger 3,2-3,3 i snitt nå til jul, men tror jeg skal klare ca 4 til sommeren. Takker for svar på forhånd!
 12. Takk for svar, men er ikke Alopam gått ut av produksjon for flere år siden?
 13. Ja tror kanskje jeg skal gjøre det i håp om at noe endrer seg. Takker for innspill.
×
×
 • Create New...