Gå til innhold

Nytt design - feedback


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig fin side, men det var en ting jeg reagerte på. Vet ikke om det er skjermen min eller hva det er, men når jeg rører på musa veldig fort så blir den grønn :p Dette skjer ikke på noen annen side. Kan hende det er en bug i Subdreamer dette. Er ikke sikker.

 

PS: Har en 19'' LCD skjer som kjører 1280x1024 i oppløsing. Dog jeg bruker Opera.

Lenke til kommentar
Denne websiden bør vises i Firefox med oppløsning på 1280x1024

Fysj! En webside burde kunne vises på alle plattformer, i alle browsere og i alle oppløsninger. Det er ikke så vanskelig å få til. Nå ser ikke jeg noe galt med denne i Opera og IE på 1280x960 (4:3), men prinsippet er ille. På min side, som jeg tror besøkes mest av den noe mer datainteresserte delen av samfunnet, utgjør kombinasjonen 1280x1024+Firefox ca 15% av de besøkende. I tillegg til de "etiske" spørsmålene -- hvorfor ikke bry deg om resten av de besøkende?

 

Utseendemessig er sida ganske bra. :) Synes headeren var litt Vista-ish, forsåvidt ikke noe galt med det. Synes dog du kunne tatt deg litt bedre tid til typografien. Den var fin, den òg, men kanskje ikke helt like fin som resten av sida. Tror du kunne hatt litt større marginer, slik at tekstmarginene gjentok de andre linjene på siden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...