Gå til innhold

TES: Bestilling fra CDON? noen som har erfaring?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde selv bestilling hos CDON, og de hadde ikke ennå sendt spillet når jeg sjekka i dag før skolen, derfor avbestillte jeg og tok sjansen å bestille hos gamesmix, ble pakket og send med en gang, mailet og spurte om den var sendt og de bekreftet det. Så det viktigste er at den er på vei.

Lenke til kommentar

Noen som veit hvor det forbanna varehuset til CDON ligger?

Hvis det er i sverige blir jeg ytterst seriøs!!

 

det står på ordrestatusen min at det pakkes.. noe det har gjort i 3 timer nå.

 

Det eneste som er akseptabelt er at det ligger i postkassa mi i morra..

det regner jeg faktisk med noe annet kan ikke være mulig

Lenke til kommentar

Det har stått "Varene pakkes" her i hele dag også. Regner ikke med å ha det liggende i postkassen i morgen, selv om det var grunnen til at jeg forhåndsbestilte. Triste saker. Ville nok vært greiere å bare sjekket litt rundt på de lokale spillsjappene, siden jeg helt sikkert ville klart å få tak i en kopi derfra.

 

Har bare bestilt en eneste vare fra CDON.com før, og det var 2 x World of Warcraft. De fikk jeg på dagen, men denne her ser det altså ut som jeg må vente lenge på. Regner med at dette blir det siste jeg forhåndsbestiller av spill på nettet hvis jeg faktisk kan få det tidligere ved å handle det i butikken.

Lenke til kommentar

Har ikke blitt sendt til meg heller. Nå kunne jeg vært skikkelig, SKIKKELIG forbanna. Det er jeg ikke, takket være min nogen lunde gode "framtidstenking". Jeg fant ut at jeg skulle laste ned Oblivion i tillegg, bare for å være på den sikre siden.

 

Det gjorde jeg, og nå har jeg sittet og spilt det i noen dager.

For å si det sånn så skal jeg klø meg selv hardt på ballene om ikke dette spillet kommer blant de nominerte til "årets spill 2006" i de aller, aller fleste kåringer. :)

Lenke til kommentar

Unnskyld meg, men er litt unødvendig å opprette en annen tråd om sånn cirka det samme spørsmålet. Så derfor låner jeg denne tråden litt. Om det av en eller annen grunn ikke skulle være greit, kan jeg godt redigere bort dette innlegget :p

 

Vel, jeg bestilte fra gamezone for en stund siden, og først i dag, klokka 19.35, ankom det postterminalen. Gamezones nettbutikk befinner seg i Kristiansand, og jeg befinner meg på Stord. Cirka en times fergetur fra Bergen. Kan jeg forvente å få den imorgen? Eller på lørdag? Eller i verste fall mandag?

Lenke til kommentar

Vanlig post i Noreg tek som oftast ikkje meir enn 1 -2 dagar, så laurdag er ikkje usannsynleg. Har du den ikkje laurdag, får du den måndag. Og alvorleg talt: Det er då ikkje så lenge?! Utroleg utolmodige mennesker; vi har venta i 3-4 måneder no, og så må dykk kanskje vente 1-2 dagar lengre og vert sinte?

 

Og det sømmer seg kanskje å gjenta det eg har skrive tidlegere: Eg har skrive til CDon, og fått svar om at pakken bør vere framme på laurdag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...