Gå til innhold

Nytt skjermkort: 600 - 800kr?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal kompisen din merke stor forskjell på oppgraderingen, må nok han bla opp litt flere lapper. Den andre utveien er å kjøpe et brukt kort, noe som gir mye ytelse for penga. Hvorfor vil han ikke ha et brukt kort? Hvis tilfellet er at han er redd for å bli lurt, så kan han ha en skriftlig avtale med selgeren. Hvis kortet er defekt så kan han kreve full tilbakebetaling.

Endret av samye83
Lenke til kommentar

x1300 kan du sammenligne med et 6600. Eneste forskjellen er at x13 har 90nm teknologi. Men 6600 har jo dobbel så mange pipelines. Teknisk sett så vil 6600 ligge med en maurhode foran, hehe. Skal han oppgradere så må han nesten gå mot 6600gt eller 9800pro. Ellers er oppgraderingen nesten nytteløst.

Lenke til kommentar

Prisene på 6600gt kort varierer fra 1100-1700, spørs hva slags løsning man har lyst på. Men det er fortsatt over budsjettet til kompisen din. Derfor sier jeg at han må spytte inn flere lapper. Eller han kan skaffe seg et brukbart "second hand card" på bruktmarkedet.

 

Edit: Prisene på agp kortene pleier å være høyere enn pci-e. Og de fleste har kuttet ut 6600gt agp hvis jeg ikke tar feil.

 

Tok en sjapp runde på prisguiden og det selges fortsatt aopen, xfx og pov 6600gt.

Endret av samye83
Lenke til kommentar

Hei. Siden han har agp port på hovedkortet (regner med det siden han har et g4 4400 kort). Må han ut med en del penger for å skulle få no betraktelig forskjell i ytelsen, mere enn 800,- for at det skal være vært det.... Dessuten er det ikke sikkert om det vil hjelpe med noe nytt skjermkort siden resten av maskinen kan bli vel dårlig iforhold til skjermkortet som SmoPe sier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...