Gå til innhold

Hva synes dere om GRAW?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg ble veldig positivt overasket! Har sett en del videoer og der har det sett ut som om det har vært veldig vanskelig og styre, men det er det ikke. Konrtollene er veldig bra! Grafikken er også ganske så bra, nå spiller jeg bare på en vanlig tv da....

Endret av Fettgnomen
Lenke til kommentar

Ok, jeg har nå kommet meg gjennom "training" samt litt inn i første oppdrag så dette er hva man kaller *umiddelbare* erfaringer :).

 

Grafikkmessig må jeg si at dette er ganske så utrolig. IGN.com skriver om at "cut-scenes" smelter sammen med selve "in-game" - OG det stemmer. Betydning av dette er at det blir utrolig engasjerenede, og man får virkelig følelsen av å være en del av spillet. Personlig har jeg ikke opplevd lignende i andre spill...

 

"Gameplay":

Virker gjennomtenkt. Nå har jeg spillt så lite at jeg fortsatt fomler med kontrollene. NB: Jeg forventer ikke at jeg har full kontroll på dette i løpet av så kort tid.

 

Mao. mitt førsteinntrykk er svært positivt!

 

~ BlasterFX

Lenke til kommentar
Selv om spillet strever etter å være et "tactical shooter", går det heller litt i glemmeboka for å bytte det ut med splintercell som ikke virker.

5724358[/snapback]

 

Prøv å formuler den setninga sånn at det går an å forstå noe som helst av den takk. Ser ut som deler av 2 forskjellige setninger som er putta sammen i en.

Lenke til kommentar

Etter å ha spilt GRAW i et par dager, både singel og multi, må jeg si dette er et knallgodt kjøp!

 

Singelplayer delen er fantastisk stilig laget, med veldig god musikk og grafikk. Syntes AI'en er så som så, men det er ikke fryktelig plagsomt (selv om resten av teamet ditt er ganske i veien av og til)

 

Multiplayer er fantastisk fett... Har hittil bare spilt med folk fra Nederland og noen fra statene, og det har vært rågøy. Eneste som er synd er at det som vanlig er masse "Kidz" ute og herjer. Gleder meg til å spille med andre nordmenn som har lagt meg inn på listene etter å ha lest i "Skal vi spille GRAW" tråden. Glimrende idè.

 

Ellers er det bare for andre å legge meg inn på listene om de vil spille

Kallenavn: Smelx

Lenke til kommentar

Jeg synes spillet var grise bra, har spillt i litt over 2 timer gametime og unlocka 3 achivements.

 

Tok meg en times tid å bli kjent med alle funksjonene, og ennå har jeg det ikke helt i fingrene.

 

Fant også ut at man kan spille i to forskjellige FPS modes, en vanlig hvor man ser gjennom øynene til soldaten og en hvor man ser over skuldrene og her kan man veksle hvilken skulder man skal se over.

 

Var skikkelig coolt å kunne beordre team mates og kjøretøy i posisjon og få de til å ta ut targets.

 

Dersom man var veldig nøye med å holde seg i skjul og bare dukke fram og ta ut stillinger sammen med team mates så var det ikke veldig vanskelig å gå videre.

 

Det er første gangen jeg virkelig har hatt en "jeg er i krigen" følelse, og spillet gikk over alle forventninger både spill, grafikk og ytelses messig.

 

Anbefales!!

 

 

Retro...

Lenke til kommentar

Loadet GRAW for første gang på min nye Samsung LE40M61 lcd skjerm ikveld, herlig opplevelse ;)

 

Fomler også litt med kontrollene enda etter å ha spilt ett par timer, men spillet er engasjerende og heftig! De har klart å skape en slags cool atmosfære som man ikke opplever for ofte i spill.

Skal sjekke multiplayer nå, bare må, før køya virkelig kaller her...

Lenke til kommentar
Selv om spillet strever etter å være et "tactical shooter", går det heller litt i glemmeboka for å bytte det ut med splintercell som ikke virker

5724358[/snapback]

 

:hmm:

5724630[/snapback]

 

Selv om spillet prøver å være et tactical shooter-spill, ligner det mer på splinter cell, med helt like funksjoner, som bare ikke virker like bra. Geddit?

Lenke til kommentar
Ser veldig bra ut, men synst også at det ser veldig lett ut, håper det er utfordrende  :thumbup:

5723444[/snapback]

 

Det er faktisk ikke så lett. Jeg spiller på NORMAL og dør ofte. Man tåler veldig få skudd (som å spille COD2 på veteran) så det nytter IKKE å storme på. Man må snike seg rundt hjørner og sende gutta i front for å klare å overleve. På den måten må man endre taktikk ofte.

 

~ BlasterFX

Lenke til kommentar
hvordan er styringen da? er det liksom lett og styre i 3 person?

 

Syns det ser litt vanskeligt ut, men gleder meg til Demoen så eg kan teste det da ;)

5723449[/snapback]

 

I går fikk jeg 1 time sammenhengende og nå begynner jeg å få tak på kontrollen (fomler ikke lenger med hvilken knapp som gjør hva). Synes fortsatt det er litt upresist og vanskelig å kombinere venstre og høyre stick - blir liksom litt upresist og fomlete..

 

Sammenlignet med COD2 (som er det jeg kan sammenligne med på X360) så synes jeg COD2 var mer presis og lettere å få tak på. GR:AW styringen kommer nok i kveld.

 

~ BlasterFX

Lenke til kommentar

Jeg syntes faktisk GRAW var lettere å styre i 3 person enn COD (mulig det var fordi jeg spillte COD først), når man først kommer inn i spillet og begynne å bruke taktikk i stedet for å storme fram så er spillet helt rått.

 

Det jeg gjør er å legge meg på et egnet sted og tar ut de jeg kan med sniper også sender jeg teammates og kjøre tøyer for å gjøre drittjobbene :cool:

 

Helt rått spill!

Lenke til kommentar
Fant også ut at man kan spille i to forskjellige FPS modes, en vanlig hvor man ser gjennom øynene til soldaten og en hvor man ser over skuldrene og her kan man veksle hvilken skulder man skal se over.

 

Så man kan spille i førstepersonsperspektiv som i cod2? trodde en måtte se bak skuldrene jeg...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...