Gå til innhold

Stem på Idol-Veronika på fredag


Anbefalte innlegg

Stem på Idol-Veronika

Idol_2006_-_Veronik_231855h.jpg

Hei og hopp, alle forumvankere og wankere. De av dere som følger med på Idol 2006 kjenner gjerne til vår venn Veronika. Vi som kjenner henne (personlig har jeg 5 timer i uken med henne) prøver å organisere det slik at flest mulig stemmer på henne på fredag. Fortell vennene dine, fortell foreldrene dine, få alle du kjenner til å stemme på Idol-Veronica. Dette er veldig viktig for vennene hennes, men kanskje enda verre for meg og mine venner. Hvorfor?

 

Fordi VI HATER VERONIKA. Denne jenten er så motbydelig, vulgær og ufyselig at det er til å bli dårlig av. Det finnes ikke en engelsktime hun ikke ødelegger med sin kvalme innstilling eller likegyldighet til andres velvære. Hver dag hun fortsatt er med på Idol er en dag hun ikke møter opp på skolen og ødelegger dagen vår.

 

For Guds og Stefans skyld, STEM PÅ VERONIKA!

Ring 829 49 103 eller send SMS med tallet 3 til 26400

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, Steffy, hadde du ikke begynt å snakke om hvor stygg og ufyselig hun er kunne du kanskje blitt stemt frem som hetero i stedet :!:

 

Menneh.. Vet ikke om jeg har tenkt å stemme, men om jeg gjør det blir det Viktoria ;)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH

Å stemme vil være en VELDIG god ide. Ikke bare blir hun vekke under store deler av undervisningen, kanskje til og med så mye at hun må gå året om igjen og ikke kan feire russetiden sammen med dere eller ha undervisning med dere under/etter idol, tenk så kjipt DET ville vært. Når hun kommer tilbake vil hun droppe ut for å satse på musikken (selv om hun røk som nr 12)

 

Hun har fått min stemme :love:

 

EDIT: Tenk hvor gøy det blir å linke til denne tråden når hun vinner hele dritten. "Veronika vant idol - Utelukkende på grunn av klassekamerater som ikke taklet å ha hun på skolen"

Endret av Slettet-Axby2kEH
Lenke til kommentar
EDIT: Tenk hvor gøy det blir å linke til denne tråden når hun vinner hele dritten. "Veronika vant idol - Utelukkende på grunn av klassekamerater som ikke taklet å ha hun på skolen"

5619446[/snapback]

 

Hahaha! :!:

Ja, det blir det overskrifter av :fun:

 

Steffboy, vet du hva folk som holder på å fryse ihjel ofte gjør? Pisser på seg. Blir varmt i noen få sekunder, men jævelig kaldt etterpå.

 

Jeg dør! :lol: For en sinnssykt god metafor, beste av de jeg har registrert på forumet! :!:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...