Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Crawford's store Sex Tråd!


Mattlakk

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

man hører jo historier om fantastiske orgasmer ved anal stimuli under sammleie og onani. dette må jo selvfølgelig prøves. hvis ikke vill jeg påstå at man er seksuellt blokkert.

 

hadde et par episoder i min ungdom der jenter på one-night stands pakka fingern opp i rompa. ble litt stressa av det. jeg så vel sikker slik ut da :wow:

 

 

og ro dere ned gutter og jenter. krangling kan taes på PM

Endret av leifeinar
Lenke til kommentar

Så du mener at nytelse kun skal skje i en produktiv sammenheng? Newsflash, flere mennesker har sex for å oppnå nytelse enn det er mennesker som har sex for å skape avkom.

 

Oralsex, "sex med klær på", beføling og onani er vel unaturlig det også?

 

Prostataen ligger for øvrig lett tilgjengelig i rompa, og anses for å være et av de største nytelsespunktene på mannskroppen.

Endret av Loeve
Lenke til kommentar
Folk kan få slikke seg selv i anusen om de vil, selvom jeg ikke gjør det selv, så bryr det ikke meg om andre gjør det. Skjønner meg ikke på folk som har så mye problemer med å godta hva andre gjør/ikke gjør.

6602228[/snapback]

 

Er det ikke derfor vi får diskusjoner a? :p

Lenke til kommentar

Selv har jeg aldri prøvd noe slikt men det sies jo at mannens g-punkt ligger i anus, så sånn sett forstår jeg godt at enkelte gjør det.

 

Men syns det er unødvendig å høre at det er ekkelt, vær så snill voks opp. Folk kan vel tilfredstille seg og andre på den måten de vil uten at folk skal dømme dem nord og ned.

Lenke til kommentar
Jeg ser ikke noe galt i å ta abort. Alle kan være uheldige.

6603122[/snapback]

Enig!

 

Men det kom vel ikke som noen bombe ;)

6603366[/snapback]

 

men, tenk på gutten.. tenk om han vil ha det, og vil få psykiske problemer ved en evt abort.. da burde vel jenta betale for psykolog for han, siden mannen må betale barnebidrag når jenta skal ha barnet.. men nok OT, la oss dreie samtalen tilbake til finger i anus, og andre lignende godsaker ;)

Lenke til kommentar
hvorfor er abortspørsmålet i "den store sextråden" off topic i mener du? hvordan er relevansen i forhold til f.eks spørsmål om det er vanlig for gutter å stimuleres analt?
Anal stimuli omhandler sex (som er emnet for denne tråden). Abortdiskusjonen som har pågått her, er en politisk diskusjon. Les innleggene som omhandler den diskusjonen, så forstår du hva jeg mener.

 

Hvis diskusjonen én gang til dreier tilbake til abort-diskusjonen, stenger jeg tråden. Siste advarsel. Ingen unnskyldning god nok.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...