Gå til innhold

Noen som har prøvd Dungeons&Dragons Online Beta?


Anbefalte innlegg

Fant ut i går at det gikk an å laste ned å teste ut beta'en til D&D online helt gratis. Hadde ganske store forventninger til dette spillet, liker godt D&D. Fikk prøvd det i dag morgen, har prøvd det er par timer, virker som de har blandet adventure og mmorpg. Resultatet er mildt sagt skuffende.

 

Character utseende valget er om enda dårligere en i wow, noe som er veldig bra gjort. Man kan ikke forandre på ansikte, ansikte er det samme mellom de 4rasene, utenom roboten Warforged da. Jo man kan forandre litt på nesen, og håret.

 

De 5 tilgjengelige rasene er også skuffende, fra vanligt er vi vant til Mennesker, Alver, Dverger, Gnomer, Halv-Alver, Halv-Orcer og Hobbiter. Men her får man bare velge mellom Mennesker, Alver, Dverger, Hobbiter, og Warforged. I tillegg har man forandret litt på Hobbit rasen, utseende messigt er den nesten stygg, og dem er ofte banditter i denne verdenen...mer trenger man vel ikke si om den saken...

 

Warforged er en egen rase, en blanding mellom en robot og en golem...

 

De har valgt å bruke en relativt ny D&D verdenen, som også er skuffende, en verden veldig få D&D tilhengerer er kjent og tilhenger av.

 

Styre måten blir som å spillet feks det 1-2år gamle D&D adventure spillet, eller noe lignende som Tomb Raider, det kan nok være kjempe kult for mange, forde det er en ny måte å spille mmorpg på. Men jeg synes ikke det var noe, mye pga jeg ikke liker Adventurer spill så bra.

 

Nei for en utrolig nedtur, gledet meg så utrolig til å spille Hobbit, i et av mine største favoritt spill, nemligt D&D. Lurer litt på hva andre synes om spillet?

Endret av Crispin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-dUuoCe48tm

Jeg skal hjem å spille i NÅ. Login funka ikke i går, fikk rare feilmeldinger. Synd at spillet baserer seg på 3.5, det gjør du jo mye værre å mekke builds. Mer balansert ja, men mindre ekstrem powerplay.

Lenke til kommentar

At det er basert på 3.5 er helt topp. Det er måten spillet er lagt opp på, jeg føler jeg spiller Tomb Raider eller noe lignende, ikke et mmorpg. OG Hobbiten sugde så hardt at jeg neste spyr :( Du kan bare ha et ansikt på alle 4rasene, de er helt like, utenom at dvergene sitt ansikt er litt tykkere, men ansikts utrykket er likt på alle raser, utenom om seff warforged.

 

Jeg vil SÅ GJERNE LIKE SPILLET, men får det pokker ikke til!

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Fikk ikke følelsen av å være i en liten mann i en stor verden nei. Dette minner mer om måten Guild Wars er lagt på. "Public places" med private "instances".

 

Ikke for at det gjør spillet dårligere, men jeg føler at Massive i mmorpg godt kunne vært fjernet.

 

Når man lager et rollespill, er det for mye for langt å gjøre det slik at folk kan sitte på stolene i vertshuset? Eller er det for mye for langt at man kan gå på en normal måte, ikke slik det er nå hvor du ser ut som en unge som har "skiti" i buksa.

 

D&D er et "Dungeon crawl" spill, hverken mer eller mindre.

 

For min del så tror jeg nok jeg går for Vanguard istedenfor, selv om jeg liker D&D veldig godt. Men slik det er lagt opp nå blir det vel lite rollespill for min del.

 

edit: skrivefeil - hint til han over ;)

Endret av Desdichado
Lenke til kommentar

Har fått prøvd D&D Online nå, og tror ikke dette er spillet for meg heller.

Grafikken var fin, og combat systemet var litt mer interaktivit enn de fleste andre mmorpg spill ute på markedet nå, men det er bare et eller annet som ikke gir meg lyst til å spille mer, greier ikke å sette fingern på det.

 

Så tror nok nesten det blir å stryke dette spillet fra listen over mmorpg spill jeg gleder meg til.

Lenke til kommentar

For de som spør hvor de kan laste ned, sjekk hjemmesiden deres, det pleier alltid å hjelpe :p

 

Enig med det som har blitt skrevet, føler ikke det er noe mmorpg. Hobbiten beveger seg utrolig teit, og når jeg spiller, føler jeg som at det er et singel player adventure spill. Rart at det blir kalt et mmorpg. Utrolig skuffende, D&D er jo så tøft, og jeg har gleda meg så mye til dette spillet. Nei får nok heller sjekket ut Pirat mmorpg spillet som kommer, elle Vanguard.

Lenke til kommentar
Jeg driver å laster ned betaen nå, har ikke fått testa det ennå, men det er en beta da. Er det virkelig så dårlig at det ikke kan bli til noe når det er ferdig?

5556396[/snapback]

 

 

Spillet skal jo bli sluppet i slutten av denne måndene eller i Mars ifølge det jeg har hørt, og siden jeg fikk det intrykket jeg fikk når jeg prøvde spillet her nå for litt siden så tror jeg det er lite de som utvikler spillet kan gjøre for å få meg til å bli helt hekta.

 

Uansett folk er forskjellige så selv om noen misliker et spill kan fortsatt mange andre like det.

Lenke til kommentar

Nå har jeg spilt det en stund og gjort opp litt meninger.

 

Spillet ar et fint kamp-system, det gir bedre kamper enn i f.eks WoW. Det er vanskelig å skjønne med en gang, men man kommer inn i det. Dessuten er det ikke et helsikes kjør med levlinga. Bare noen få på lvl 2 på Aueron nå. Max. 10 levler tror jeg.

 

Det er mange klasser, og før man velger en, så kan man se en video av den klassen. Pluss i boka for det. Dessverre er det for få valgmuligheter på skjegg. Dette passer dårlig for dverger...

 

Alt i alt er det et ganske bra spill, som jeg sikkert kunne kjøpt, men det gidder jeg ikke....

 

La oss bare håpe at Darkfall kommer...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...