Gå til innhold

Resident evil 1


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
Forutsetter ikke det at personen har gamecube? Å betale hva? I verste fall ca 1000kr tilsammen for å spille ett spill han mest sannsynlig får til å kjøre på PC med litt fikling uansett? worst idea ever..

5547944[/snapback]

 

 

Et godt eksempel på en lite gjennomtenkt og lite opplyst post. Tillat meg å illustrere:

 

Resident evil til psx/pc:

re1_cap7_lg.jpg

 

 

Resident evil til gamecube:

 

remake_jill5_lg.jpg

Lenke til kommentar
Det virker kanskje som en god ide hvis du har Gamecube (og spillet) fra før. Men hvis du må kjøpe konsollen og spillet, så ser ikke jeg vitsen for litt bedre grafikk. Grafikk er ikke alt... :roll:

5549334[/snapback]

 

Men for 90% av folket så har grafikk en nåkså stor betydelse, inkludert meg.

 

edit: liten skriveleif.

Endret av KillerX
Lenke til kommentar
Det virker kanskje som en god ide hvis du har Gamecube (og spillet) fra før. Men hvis du må kjøpe konsollen og spillet, så ser ikke jeg vitsen for litt bedre grafikk. Grafikk er ikke alt... :roll:

5549334[/snapback]

 

 

Vel, gamecuber går for 500-700 kroner nåtildags, med en kontroll og et spill inkludert. Og det er uansett en god investering, selv om du kun liker resident evil-spill. Du har jo resident evil zero og resident evil 4, pluss porter av re2 og 3. Og om du vil strekke deg utenfor RE-universet så har jo gamecuben et bibliotek av meget gode titler som du i mange tilfeller får meget billig.

 

Om du ikke synes grafikk er alt, kanskje du kan fristes med bedre voice acting, bedre animasjoner, bedre lyd, bedre kontroller(og bedre håndkontroll for den saks skyld.), bedre musikk, bedre FMVs, bedre oppgaver, og en liten omskriving av historien, som gir deg massevis av ny info om de skumle tingene umbrella har gjort. Kort sagt, et bedre spill.

 

(omskriving er kanskje et dårlig ord.. for det er ikke mye som er omskrevet, det har bare blitt lagt til mange nye områder, nye oppgaver, mer dialog og flere karakterer. de som har spilt remaken vil sikkert nikke anerkjennende på hodet om jeg nevner lisa.)

Endret av slash
Lenke til kommentar
Unødvendig quoting samt dårlig bruk av emnefeltet blir sett på som upasselig, og kan bli sensurert eller endret av moderatorer. Overdreven bruk av såkalt SMS-språk, utropstegn/spørsmålstegn, forkortelser osv. skal unngås. Emnefeltet skal beskrive innholdet i tråden. Eksempel: Problem med TV-ut på Radeon 9800. Dårlig bruk av emnefelt medfører stengning av tråden.

 

Et bra emnefelt er et emnefelt som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese emnefeltet.

 

Tråden har et dårlig emnefelt og vil bli stengt deretter. Vennligst les utdraget over fra retningslinjene og netiketten angående dette.

 

Trådstarter har fått god tid til å endre emnetittel, men da det ser ut til at han ikkje har interesse for å gjere dette stenges tråden.

Endret av ttt
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...