Gå til innhold

arbeidsoppdrag. -logo - frist 20 feb


Anbefalte innlegg

Det utlyses et arbeidsoppdrag for utarbeidelse av logo for et firma som heter Zmart.

 

Zmart skal drive med annonsering via eget blad samt reklame og markedsføring. Logoen skal kunne brukes som brevark, t-skjorte, skilt, bilreklame etc.. Logoen skal også være bra nok til å være på en forside på en informasjonsavis eller brosjyre. Bokstaven Z kan gjerne være en del av logoen.

 

Logoen Zmart skal kunne sees fra langt hold. Altså ikke for mange små detaljer. Skal kunne brukes på tv/kinoreklame. En logo for mørk bakgrunn og en for lys bakgrunn.

 

Bruk få farger og helst bare farger fra PMS. Send gjerne forslaget som bilde eller PDF, men ønsker sluttresultatet levert som EPS. Fargene er heller ikke så viktig da dette kan forandres på.

 

Det er et pluss hvis man samtidlig kan utvikle en bedriftsprofil som står til stil med logoen, men dette er absolutt ingen betingelse. Målet er først og fremst en fin logo for Zmart. Hvis vi velger ditt forslag til logo så premieres dette med US 200$,-. Cash på labb, til konto eller via Paypal. Muligheter for å jobbe videre med firmaprofil.

 

Forslag til logo skal være levert inn senest mandag 20 februar til [email protected] spørsmål kan også rettes til denne epost adressen. se også zmart.no

 

Hvorfor ikke gjøre logoen selv? (vi har kompetansen) Fant et bra svar på et forum i Sverige...

 

”Det är skitsvårt att göra reklam om sig själv. För min del vet jag att det hänger ihop med att jag hatar att skryta om mig själv” :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
×
×
  • Opprett ny...