Gå til innhold

Mine onde planer!


fwsotern

Anbefalte innlegg

Er det et dyr jeg hater så er det skiraffer :p (ikke spørr hvorfor)

 

Men jeg har laget en ond plan om å utrydde dem. Jeg skal finne ut en måte å genmanipulere alle slik at de legger egg. sånn at når de står og legger egg så knuses egget når det treffer bakken...

 

noen som har noen andre onde planer, som feks. å ta over jorda osv...? :p

Endret av fwsotern
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Før dere får høre min geniale plan for verdensherredømme må jeg understreke at dette ikke er rasistisk / facistisk eller ment støtende på noe slags måte, og er KUN ment som underholdning...

 

Punkt 1: Nordnorge løsriver seg fra resten av landet med meg som enehersker og livstidsdiktator. Trønderne kan velge selv hvilken stat de vil tilhøre.

 

2: Siden vi i nord (enn så lenge) sitter på det meste av de norske militære styrkene kupper vi sørnoge og samler igjen landet til ett rike.

 

3: Sverige er geologisk sett stort sett avleiringer fra norske fjell, og dermed egentlig norsk territorium. NATO vil se på dette som et nasjonalt anliggende og ikke blande seg inn i at vi kupper dette landet også.

 

4: Dette punktet krever litt flaks, og forutsetter at vi ser bort fra EU. Danskene er ganske misunnelige på norsk rikdom og blir med på en helskandinavisk union for å få litt oljepenger. Vi har tross alt vært underlagt dem tidligere, så et slikt partnerskap er historisk forankret. Island er befolket av tidligere norske vikinger, og blir også med i denne unionen hvis vi lover dem oljemillioner og fritt fiske i norske vernesoner.

 

5: Russland er sikkert det mest korrupte landet som finnes... Altså allierer vi oss med dem og skaffer atomvåpen og gamle spetznaz-soldater. Etter en stund arrangerer vi statskupp og erstatter presidenten med en som er 100% lojal mot oss. De tidligere sovjet-republikkene ser de positive forandringene som skjer i moderlandet, og blir med på en sammenslåing igjen.

 

6: Nå er tiden kommet for maktbruk... Stobrittania tas med makt. NATO truer med hevn, men tør ikke pga nylig opprustede russiske atomubåter utenfor kysten av USA.

 

7: EU underlegges norsk styre i en felles europeisk union med hovedstad i Tromsø. Dette er jo (nesten) tanken bak EU uansett, altså et felles europeisk styre, med masse politisk og militær makt.

 

8: Nå gjenstår altså Amerika, Asia og Oceania. I asia finner forferdelig mange gulinger (fellesbetegnesle). I Afrika er det ikke fullt som mange svartinger (også felesbetegnelse). Men i afrika finnes det en del gamle våpen fra 1. verdenskrig og et utall borgerkriger. Altså hvis vi setter svartingene og gulingene opp mot hverandre vil de stort sett utrydde hverandre, og vi trenger bare sope opp restene etter dem for å ta over hele greia.

 

9: Nå er vi så sinnsykt store, og Sør-Amerika så avhengige av vareeksport til oss at vi kjøper hele dritten.

 

10: Oceania ser hvordan dette går og blir med på lasset.

 

11: Siste punkt på lista er Nord-Amerika. Med litt flaks er Canada allerede på vår side bare for å terge USA, og siden de har ganske sterk fransk tilknytning. Hvis vi kjøper tilstrekkelig mange CNN-reportere kan vi få avsatt president etter president i USA helt til vi finner en som er vennlig innstilt til oss, og etter en tid arrangerer vi statskupp der også etter tidligere russisk modell!

 

 

 

 

Dette er et høyst usannsynlig scenario, og det finnes sikkert et utall feil som må rettes på, men de fleste vil se at dette faktisk stort set ikke er mer usannsynlig enn hitlers planer for det 3. rike, og det lyktes han faktisk nesten med!

Lenke til kommentar

Er bare imponert over at noen gadd å kommentere det jeg og en kompis kokte sammen en kveld etter litt for mye av noe vi ikke tåler i utgangspunktet :D

 

Edit: Og forresten løsrivning av nordnorge ved folkeavstemning har vært diskutert seriøst på høyt politisk nivå (riktignok ikke med meg som livtidsdiktator, men allikevel)...

Endret av Kamikazesmurf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...