Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Broadcom 516i sammen med annen ruter


Anbefalte innlegg

Jeg fikk nettopp en ny Broadcom 516i ruter fra NGT, i bytte mot min gamle Netopia. Bak Netopiaen har jeg tidligere hatt en SMC ruter som bl.a. kan filtrere på MAC-adresser. Siden Broadcom'en, så vidt jeg kan se, ikke er i stand til dette så ønsker jeg å fortsette med å ha broadcom'en først og SMC ruteren etterpå.

 

I utgangspunktet ønsker jeg ikke å ha Broadcom'en i bridge modus, men fungere som en vanlig brannvegg/pakkefilter og logging. Følgende problem har jeg til nå:

 

Kjører egen web-server på en maskin koblet til SMC ruteren. Etter å ha byttet ut Netopia'en med Broadcom'en, og forwardet port 80 til SMCen så fungerer likevel ikke min eksterne IP-adresse. Jeg kommer da alltid til Broadcom ruterkonfigurasjonen, istedet for min nettside.

 

Når jeg prøver valget "Tilordne forbindelsens offentlig IP-adresse til en LAN-enhet" så kan jeg editere og skrive at jeg ønsker å benytte SMC-enheten, men når jeg trykker "Legg til" så skjer det ingen ting. Javascriptet vil av en eller annen grunn ikke kjøre.

 

Broadcom'en ble konfigurert i Standard-modus, men skal jeg kanskje istedet benytte Subnett_med_DHCP? Utfra instruksjonsboken så ser det ut som det er et valg man benytter ifbm fast-IP - noe jeg ikke har.

 

Forslag?

 

Edit: Det er en Thomson SpeedTouch - ikke Broadcom.

Endret av Linuxguru
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...