Gå til innhold

Topp 4 classes i PvP og PvM


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

PvP

1: Warlock

2: ShadowPriest

3: Hunter

4: Rogue

 

Slik det er nå er en Warlock med Soullink nesten udødelig med 30 % damage reduction, dots og shadowbolts. Shadowpriests er omtrent det samme, men uten devouring plauge er de ikke bedre en locks. Hunters fikk jo en fin boost i DPS for noen måneder siden og har vært veldig god i pvp siden. Rogues kan slå hvem som helst, i og med at de nesten alltid får det første angrepet (er bare å finne riktig tidspunkt).

 

PvE:

 

Ehm, alle 9 classene.

Lenke til kommentar
Øh, topp 4 hva da? Damagedealere? Gøyeste å spille?

5383351[/snapback]

Vi snakker selvsagt om de som gjør det best.

5383667[/snapback]

Kjære deg, definér "best", da. Er det den som klarer å drepe flest helt alene? Eller den som lever lengst med en healer bak seg? Eller kanskje den som gjør mest skade i gruppe med andre?

Lenke til kommentar

Warlock er best, ingen tvil. Warriors er veldig sterke, OM de får healers som passer på dem konstant. Shaman med skjold er gode som supportere, og har irriterende totems.

 

Druid er best i capture the flag, fordi de shapeshifter ut av sloweffects, og er immune to polymorph, samt har speedincrease.

 

Dette her er faktaene, hilsen 24/7-wownerd. Om du vil oppleve mye pvp uten lange køer velg Horde.

Lenke til kommentar
Kjære deg, definér "best", da. Er det den som klarer å drepe flest helt alene? Eller den som lever lengst med en healer bak seg? Eller kanskje den som gjør mest skade i gruppe med andre?

5383704[/snapback]

Hvis du definerer 'best' slik som du har eksemplifisert over så lager du en liste utifra det. :)

 

Er ikke ute etter å få vite noe spesiellt med denne tråden, vil bare se hva folk mener. Hvis en har problemer med å forstå spørsmålet eller ikke klarer og definere spørsmålet på egenhånd er det nok best om en tier. :)

 

Edit: quote-feil

Endret av suzze
Lenke til kommentar

Hvorfor mener folk paladins er best i PVE? Hvis rogues har bandage er det bevist av folk som har tatt tester med alle classes at rogues er det kjappeste grinderne/levlerne. Paladins er kanskje best når det gjelder å overleve..

synes ikke de fortjener å få 1 plass som best i PVE for det...

 

Kan være enig at hunters er best overall PvP, men med BM specc tar alle melee dem ganske lett, når du har marks specc kan du kite fint, men ikke med BM.

Endret av BadBeer
Lenke til kommentar
Men Warlock har en sjangs dersom man sender pet på Hunterens pet og konsentrer seg om hunteren. Rogues er vel også ganske god dersom de bare kommer seg bak hunteren.

 

Men jeg er enig i at Hunter er den beste over-all PvP-classen.

5384326[/snapback]

åneida, huntern bruker bare wing clip og løper og kiter som en hver melee class :) . (lettere for d00rfs med stoneform).

Lenke til kommentar
En warrior med critgear og thunderfury tar en lock på 3-5 slag da :p

5385677[/snapback]

 

Thunderfury har blitt nerfet. Samtidig merker man ikke TF-effekten like godt mot cloth som mot plate. Cloth har lav armour uansett, så da gjør man mye damage uavhengig av våpen, mens naturedamage skjærer rett igjennom rustning, noe som gjør TF til et solid valg mot skjoldshamen, paladins og warriors i tankgear.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...