Gå til innhold

Snus-tråden v.3 - Annet prat toleres ikke.


hylo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

veldig bra raport av røda lacket Nyhus. jeg hadde samme oplevelsen som deg skulle nesten tro det var meg som hadde skrevet det, men jeg hadda aldri klart og skrive så mye hehe...så jeg tenkte jeg skulle prøve og lage en raport av Petterøe's peppermynte.

 

 

Mvh Proxer

Lenke til kommentar

Anmeldelse av Petterøe's (PepperMynte)

 

Jeg satt på lan med en gjeng kompisser, jeg så at kompissen min hadde kjøpt en type snus jeg ikke hadde smakt før så jeg spurte om jeg kunne teste den men det kunne jeg ikke for han hadde så lite igjen. så jeg gikk hend på kiosken og kjøpe meg en boks, 54kr kostet den general koster 60 kr her så den var litt billigere men ikke mye.

 

Lukt

 

Jeg åpnet boksen og da oppdaget jeg en deilig duft av peppermynte og snus. Man kunne ikke kjenne lukten av snus så veldig mye.

 

6 av 6

 

Bakeegenskaper

 

Jeg tar ned i bokser og får en merkelig følelse av at dette kommer til og bli stress snusen føltes ikke tør men såppas tørr at når jeg stikker fingerene nedi for og klemme sammen en klomp som jeg kan ta i handa må jeg holde godt på det for at det ikke skal falle ned i boksen. Man må klemme hardt og holde på en stund for og få en så tålig fin Tønne det er stress. men når den først er under leppen føles det bare deligt.

 

2+ til 3 av 6

 

Smak

 

Når jeg stakk den under leppa fikk jeg bare et rush av peppermynte og nikotin det var bare heilt "Chill" blei heilt avslappa og bare nøyt smaken. smaken varte heilt til jeg tok den ut og det var sånn at når den avr ute måtte jeg bare åpne boksen ta en kraftig sniff av lukten og sette igang og bake en nye en.

 

6 av 6

 

Styrke

 

Snusen er ikke extremt kraftig men den peppermynte smaken får den til og føles mye kraftigere en den er, men jeg mener at denne snusen er kraftigere en general, kan nesten måle seg med skruff sterk.

 

5 av 6

 

Konklusjon

 

Dette er en veldig bra snus som einer seg for alle bortsett fra de som ikke kan bake spesielt bra..da vil jeg anta at de vil bli sittende en stund og fikle med den noe som vil gjøre smaken dårlige for da vil all kraften bli presset ut av den, merket det i begynnelsen jeg også.

 

Beklager fant ikke noen bilder av boxen.

 

Mvh Proxer

Endret av Proxer
Lenke til kommentar

Thx Nyhus!

Bra og grundig rapport!

 

Trikset med Röda er å ikke bake den altfor hard så legge den godt oppunder leppa, slik at den fyller godt under nesen og rett og slett bare tyter på plass! Da ligger den så godt og flott som betong en god stund. Er enig at den ikke gir den største puffen men når den får ligge der å kose seg så har den masse krutt på lager. Det er vel faktisk ingen snus som gir det deilige jomfruleppe kicket etter noen år uansett.

Eneste drawbacket er at den smaker litt parfymert om den er litt lommevarm, litt som så marlboro kan lukte i en nyåpnet pakke.

Men som du sier, 7 av 6 på bakingene! Ingen sløsing, og ingen skitne fingrer! :thumbup:

Lenke til kommentar

Røda Lecket gir absolutt null virkning. Selv etter en halv boks på en dag følte jeg større trang på nikontin enn jeg vanligvis gjør etter en dag ute og farter uten snus. Kroppen blir vel "fornærmet" når den ikke får det den er ute etter, selv om man har en prell under leppa.

 

Menmen. Noen som har prøvd å blande RL med Skruf Sterk? Tenker på å få en del av en gode bakeegenskapen og fastheten til RL, mens virkningen fra Skruf Sterk.

Lenke til kommentar
ofrer ikke styrken for bakeegenskaper :nei:

finnes vel ikke noen snus som er "dArlig" a bake

6505668[/snapback]

Synes Skruf var vanskelig å bake. Tar litt tid bare, men synes ikke den holder seg så godt under leppa. Begynner å sprekke opp og smuldre opp. Mulig det bare er meg som har fucka bakeegenskaper :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...