Gå til innhold

Project G-Spot - Gammel


Anbefalte innlegg

Hei.

 

 

En mega bra update, endelig en til som tester vann systemet sitt, litt pussing og gnikking så blir det veldigt bra. Har du rødt tilsettnings stoff i vannet ?

Håper også at du finner en løsning på den G din, som de andre har nevnt så hadde det blitt rått å få det til, hva med å prøve det jeg sa til det ? tror ikke det kan bli noe enklere enn det for at det skal bli pent.

 

Ellers en goodie mod so far :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kult! Ser at det ikke står på finishen ja :thumbup:  Skjønner eksakt hva du mener med bit-tech! De skal ha alt så utrolig pent, selv om det ikke synes, men det er da bra :) Men kan bli litt mye av det gode noen ganger.

 

Kutgw!

 

Øvind

5389638[/snapback]

 

 

Ingenting er for mye av det gode :D

5390045[/snapback]

Hehe, veit ikke om vi tenkte likt nå, men jeg tenkte helst på at de alltid tror alle vil klare det de beste gjør, for å si det litt hardt. De har altfor store forhåpninger, selv til nymoddere.

 

Men ingenting er for mye av det gode, hvis man tenker på utseende :)

 

Øyvind

Lenke til kommentar

tmolberg: Og hvor skal vannet være om jeg tør spørre? :p Trenger noen bøyelige vegger som er enkle og ordne med. Aluminiums kanskje.

 

..SupRnova..: Takk! :) Så og si umulig å se hva som står der og uansett bytter jeg snart adresse! ;) Men for sikkerhetsskyld kjørte jeg på med blurfilter i photoshop!

 

DJ-Sonic: Jupp, måtte jo teste.. :p Men har foreløpig ingen UV-katoder da så der jo i bunn og grunn meningsløst. Men skal tenke på idèen din, men vil helst unngå bestillinger via. nett pga. frakt! Men jeg skal se på det og finne ut hvor mye det vil koste til sammen.

 

DJ Ovin: Enig! Personlig har jeg moddet mye før, men bare 2 kabinetter. Har så og si aldri vært borti vannkjøling så det er nok derfor dette er så spesielt spennende for meg! :)

"Men ingenting er for mye av det gode, hvis man tenker på utseende :)", u say? Hmm, kommer ann på hvordan du definerer "det gode". Må sees i en relativ sammenheng mener nå jeg. Men nok om det!

Imorra blir det enda mer stuking, mest sannsynlig blir det litt med fronten eller/og toppen.

Lenke til kommentar

Simpelt? For å si det enkelt.. Jeg + elektronikk = usant! :)

Angående destillert vann så er det batterivann jeg bruker er det samme som destillert vann..

Her ser dere hvordan flaska ser ut:

post-45729-1136498895_thumb.jpg

 

tmolberg: Hmm, skjønnet ikke helt poenget ditt! Men er enig i det at 1cm er jo egentlig det du trenger.

Lenke til kommentar

btw glisevask noe du kunne trengt til casemodden, hvis det var noe skulle jeg sett etter om jeg hadde noe slengene, kunne nemlig tenkt meg og bli kvitt alle di haugene med boss :p nå tenker jeg noe du trenger. seff skal jeg ikke sende 20 hauger med stash til deg, såklart blir det gratis og :p;) har 2x 120mm vifter slengende btw :p

Lenke til kommentar

Kontakter deg via mail jeg.. :)

Idag skal jeg kikke litt på fronten. Blir nok ikke gjort så mye pga. jobbintervju og besøk av dama (har vært sammen i 8 måneder idag!) men skal prøve å få gjort noe. Ordne litt på vannblokkene også! Har tegna litt på skolen idag så det gir meg en indikasjon på hvordan ting blir. Skal se om jeg ikke gidder å knipse et bilde av det! ;)

Lenke til kommentar

Så som det er helg har jeg endelig litt tid til modding!

Idag er planen å få flytta over hardware'n fra kabinettet til et annet et slik at jeg får fri tøyler til å kutte. Og aporopos kutte, skal også kutte bort alle "utsikkende" biter i kantene på front slik at jeg får festa listene. Skal få kutte opp no lister til fronten idag som jeg fester sammen og sparkler slik at det blir 1 ramme.

Skal også prøve å få kutta opp i topp og målt opp litt til påbyggingen. Kutter et stor hull bak..

 

Planene for toppen:

 

post-45729-1136640422_thumb.jpg

 

Som dere kanskje ser vil det bli en liten plass i front hvor vanntanken med pumpa skal stå.

 

post-45729-1136640641_thumb.jpg

 

Slik ser idèen for fronten ut. Kom også på en idè med å kle hele bunnen med støydempingsmatter, men tviler på at jeg gjør det.

 

post-45729-1136641433_thumb.jpg

 

Slike detaljer skal bort!

Lenke til kommentar

hehe skulle sett min skrift du, sikkert grunnen til at jeg får 2ere i norsk :p haha :p men ikke noe problem det akkurat nå :p men kommer det noen mail snart eller? :D

 

EDIT: skal prøve og få lagt den sketchup tegninga men driver akkurat nå med kabinettet mitt :p

Endret av tmolberg
Lenke til kommentar

Limte rammen ikveld, men gjorde noen småfeil så jeg ble nødt til å bryte dne opp igjen. Så imorra må jeg pusse ned litt og så lime på nytt, med riktig ordning av listene. Kjipe greier, men men.. Til slutt blir det jo da lit sparkling.

Skal også kappe litt! Spennende.. Fjerne viftegriller og annet smått bøll! Skal også se på muligheten for HD-Activity LED i frontvifta..

Lenke til kommentar

Takk! :p Ikke noe skjønnhet akkurat. Skal forresten festes med dobbelsidig teip eller borrelås eller noe i den duren. Sto nettopp opp så jeg skal ikke ordne med ramme helt ennå, men får se litt på det etter at jeg har tatt meg en røyk. Må også rydde ned julepynten idag! :) Og være litt ute med venner, men jeg gjør så godt jeg kan.. ;) Skal ordne noen bilder av kabinettet når jeg kommer til med Dremelen og 3 kappeskiver etterpå. Blir morsomt å se hvor lenge jeg har de! :p

 

Edit: Glemte å si det at jeg merka igår at ramma var litt for kort i høyden. Det løser jeg å plassere den nederst og sparkle en fin kant fra ramma til kabinettet i topp. Gir en fin overgang til påbygget også vil jeg tro, for det skal ikke ha noen "utsikkende" front.

 

Edit: Må også legge til det at jeg har kjøpt/skal kjøpe en radiator av ballemann med plass til 2 stk. 120mm vifter + noen på siden som jeg bare lar stå tomt. Så jeg får se hvordan jeg gjør det. Om jeg bruker bare den også selger den originale eller om jeg bruker begge.

 

Edit: Gidder ikke opprette nytt innlegg så jeg skriver bare dette her:

Var ute å kutta en bit i et gammelt kabinett som skal brukes når jeg skal sparkle viftehullet bak, men gjorde den feilen med å kutte feil vei (mot høyre). Lett å glemme seg bort! :) 2 kappeskiver gikk til spille og da har jeg ikke mer. Så nå jeg skal prøve å bruke en slik "metallsaks" for å få det ferdig.

 

Edit: Da har jeg "klipt" ut en firkant i dimensjonene 120mm x 120mm som skal over viftehullet bak. Har banket den ut slik at den er rett og bare pusset kantene litt med Dremel fordi de var såpass skarpe. Uff, skar meg litt i fingeren gitt! Så nå skal den limes og etter 10 minutter da skal det sparkles.. :) Og etter 2 timer da skal det pusses, eller om jeg rett og slett bare gjør det i morgen.. :hmm:

Endret av Glisevask
Lenke til kommentar

Muhaha! Har nå kjøpt meg strømforsyning: http://my.qxl.no/accdb/viewItem.asp?IDI=22516346&nocount=1

Vifter skal ribbes, kjøleblokk mekkes, transistorer på kjøleblokk and someday i can proudly say "Voila!", eller hvordan det skrives.. =S

Nå skal jeg lime ramma på nytt før jeg eter litt, får se om jeg gjør det riktig da! :p

 

Edit: Glemte å presentere en gledelig nyhet! Fikk 3000kr idag pga. en webjobb.. Herlig!

Handleliste er mekket, men det som står øverst på lista er vel kutteskiver, brytere, kobber og mer RAM! :dribble:

Endret av Glisevask
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...