Gå til innhold

IP-Adresse, hvor i landet :D


Anbefalte innlegg

Jeg har sett på ett par sider at det er noen kvinnelige kropper (ikke att jeg er inne på slike ting, men det er jo reklame) så står det møt disse damene nær der du bor eller noe.

 

Så det jeg lurte på var hvordan de får dette til, selv vil jeg jo ha det på siden min (bare uten dem damene da) Ikke til å vise at jeg vet hvem besøkende er liksom, men bare slik jeg kan se det for meg selv. Kansje dem har ei liste over hvor all verdens ipadreser er fra og bare har satt den og den byen på de første siffera i ipadressen.

 

Det er vel ikke 100% nøyaktig da men det gjør ikke noe, det jeg mener det sto Stavanger (jeg bor i Sandnes, veldig nærme Stavanger)

 

Har noen peiling? håper dette er lovlig da xD

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror det fungerer slik (sånn ca): De tar en haug med bilder, hvor det er tilfeldig hvem som vises når. De bruker php for å samle inn system info og dermed finner de ut hvor i verden du bor. Tviler sterkt på at damene som vises virkelig bor på den plassen det sies , er litt rart at det finnes en haug flotte single kvinner fra hinna som alle er registert på en eller annen amerikansk nettside

Lenke til kommentar

^aM^: Det var det vel ingen som hadde trodd før deg. :) At det ikke kommer en haug med teenage_blondie87 og horny_teen19 fra tettstedet Glåmos 13 kilometer nord for Røros, skjønner vel de fleste. Ikke går de på skolen min, og ikke jobber de på Prix heller. :)

 

Uansett, jeg har også lurt på dette. I mange tilfeller kan du finne ut hvor folk bor ved å se på ISPen, som du kan finne ved å bruke en enkel whois-tjeneste. Mange har lokale ISPer, som for eksempel Infonett Røros, som jeg selv sitter på akkurat nå. Men når jeg er hjemme, bruker jeg Telenor, og Whois-tjenesten sier ikke noe i seg selv om hvor i landet jeg sitter.

 

Uansett er automatisering av dette litt komplisert, med mindre man har andre metoder.

 

Tracert, kanskje?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-df17e

Ved hjelp av f.eks PHP og programmet WHOIS på en Linux server kan du lett lage noe som sjekker hvilket land ip'n tilhører.

 

Ellers kan du se litt rundt på RIPE sine sider - www.ripe.net - mulig du finner noe der som kan hjelpe deg :)

Lenke til kommentar
Den finner ikke byen hos meg, men den finner ut at jeg er i norge

se selv

http://api.hostip.info/?ip=217.196.50.77

5302088[/snapback]

 

 

Finner både by og land på min. ISPen vår er ikke i samme by, så tipper dette har noe med hvor flinke ISPene er til å registrere informasjon på IP-adressene sine. Vi har jo fast IP og derfor ligger det nok bra med info ute på den ;)

 

SKUMMELT (neida, ikke paranoid jeg).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...