Gå til innhold

Sikkerhet ved å kjøpe på finn.no (oppkrav)


Anbefalte innlegg

Jeg hadde tenk å kjøpe meg et skjermkort (6800GT) på Finn.no til 1700kr + at han betaler halve frakta (oppkrav). Er det noen form for sikkerhet ved bruk av oppkrav (ingen forskudd)?

 

Har ikke lyst til å bli svindla, og hva skejr om ikke kortet lever opp til forventningene (at det f.eks ikke funker eller passer). Det står Pci-ekspress med store bokstaver dog.

 

Kan man "overføre" f.eks garantier? F.eks at han hadde garanti på kortet, vill da garantien gjelde for meg også, hvis jeg kjøper kortet?

 

Har aldri kjøpt noe brukt før, så jeg er ikke helt klar over risikoen (det kommer opp ip addressen hans, når han sender mail ifra finn.no kontoen, men kan vell også være ip til offentlige bygg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Garantier følger produktet og ikke eier, så der er saken grei. Når det gjelder risikoen ved å kjøpe brukt vil jeg si at det som oftest går helt fint, men når det ikke går fint kan det gå veldig dårlig. Særlig gjelder dette data-komponenter som jo er følsomme for behandling og statisk elektrisitet. Men man må jo prøve å danne seg et bilde av hvordan kjøper/selger er og gjennomføre salget med en åpen tone. Man kan jo også prøve å avtale noen forutsetninger for kjøpet på forhånd

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...