Gå til innhold

ER det mulig å spille Pharao(av sierra) på XP?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kan for øvrig anbefale Immortal Cities: Children of the Nile for de som likte Pharaoh. Det er en del (radikale) endringer i de underliggende prinsippene, spesielt for hvordan "walkers" fungerer. Noen elsker endringene, andre skyr dem som pesten.

 

Men i høyeste grad verdt en titt hvis du liker Pharaoh!

5172093[/snapback]

:love: Pharaoh og Caesar er mellom favorittane mine til PC, men eg har vore litt skeptisk til CotN av forskjellige grunnar...høyrte til dømes at vegar og "beautification"-ting ikkje hadde noko å seie? Korleis synest du dette påverkar spelet?

 

@Migr

Angåande å køyre det på XP, har eg ikkje hatt nokon problem. Trur det eg har er ein vanleg "Bestseller edition"-versjon, som eg har brukt på fleire PC-ar med XP. Eg skal prøve å installere det på den berbare for å vere sikker.

 

EDIT: Sorry, finn ikkje att CD-en. Men eg er rimeleg sikker på at det er "Bestseller edition" eg har, og den fungerar i alle fall fint på ei WinXP-maskin eg har ståande her (WinXP Professional med service pack 1).

 

Kay

Endret av KayAU
Lenke til kommentar

Nå er det en stund siden jeg spilte CoTN, så jeg husker faktisk ikke helt hvordan det var med veier og prydgjenstander. Mener å huske at begge deler faktisk har en effekt; statuer og tilsvarende gjenstander har i alle fall en effekt, litt mer usikker på veier.

 

Men som sagt, det er til dels store forskjeller på CoTN og Pharaoh/Caesar, men jeg liker det svært godt. Men det er ikke alle som deler min oppfatning :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...