Gå til innhold

PGR3, PDZ og de siste forbedringene.


Anbefalte innlegg

Da ser det ut til at Anti Aliasing (kantutjevning) er aktivert i PGR3, og det bekrefter mine og andres mistanker rundt demoen vi testet da vi synes linjene var vel harske.

 

The last thing we wanted to do was break something, so major changes have to be carefully considered in order to make sure it's as solid as possible. Then we entered the "neatening up around the edges" phase; just making sure everything was as polished and finalised as it possibly can be.

 

De har også fikset texture popup-en.

Oh, and just for the "phan boiz" who are looking for forum ammo... the streaming issues are gone now. There is no more texture popup. Yay!

 

Da vet vi med sikkerhet at PGR3 kommer til å se en del bedre ut enn det gjorde på demoen vi prøvde i oktober.

 

Hele loggen kan leses her:

http://www.bizarreonline.net/index.php?act...omments=1&id=72

 

 

Har også lastet ned en gameplaysnutt av Perfect Dark Zero.

Dette er en build og grafikk som er hinsides hva vi fikk prøve i Bergen for 2 uker siden.

Ta dere tid til å laste ned HQ-versjoen av denne filen og nyt grafikken.

Den ligger mange hakk foran det vi så fra Bergens-demoen.

(Torrentversjonen går ned i god fart)

http://xboxyde.com/leech_1886_en.html

 

Jeg gleder meg fortsatt til disse spillene, og kan nå få bekreftet mine antakelser om at en del skulle bli gjort før release.

Endret av trykkertor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Var skuffa over PDZ bildene til jeg så denne, denne filmen innfridde alle mine ønsker, tror søren meg jeg skaffer meg mid en pc nå siden jeg drive rog oppgraderer og kjøper meg en xbox 360! så fett ut! Tusen takk for filmen  :thumbup:

5093155[/snapback]

 

PDZ har jo fått mye juling på nettet av folk som har prøvd pre-release versjoner. Bl.a. for grafikken. Men den videoen så jo riktig så bra ut. Men håper de har vanskelighetsgrader i spillet som fjerner de pilene hvor du skal gå og at alt ikke må gjøres i en bestemt rekkefølge, og at AI er bedre enn det vi så her. De sto jo bare der.

 

Dr.Peedee

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Ah, kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til å poppe PDZ i 360en gitt ;)

Det så veldig lovende ut, har det kommet noen skikkelige in-game videoer av PGR3 ennå?

Lenke til kommentar

Syns ikke jeg såg noe forskjell på PDZ jeg men. :)

 

Godt at de har fått fikset problemene fra forrige build da. Syns ennå AIen i spillet er veldig dårlig. Den reagerer jo nesten ikke. Mulig det er pga. at han/hun som spiller har satt spillet på lavt vanskelighetsnivå. Er litt bekymret for at den er dårlig, men ellers ser det bra ut.

 

Liker musikken i PDZ, den ser det ut til at Rare har fått skikkelig orden på.

 

Angående PGR3 så er det ikke en tittel som jeg er ute etter, liker mer arcade bilspill i stil som Burnout :)

Lenke til kommentar
Syns ikke jeg såg noe forskjell på PDZ jeg men. :)

 

Godt at de har fått fikset problemene fra forrige build da. Syns ennå AIen i spillet er veldig dårlig. Den reagerer jo nesten ikke. Mulig det er pga. at han/hun som spiller har satt spillet på lavt vanskelighetsnivå. Er litt bekymret for at den er dårlig, men ellers ser det bra ut.

 

Liker musikken i PDZ, den ser det ut til at Rare har fått skikkelig orden på.

 

Angående PGR3 så er det ikke en tittel som jeg er ute etter, liker mer arcade bilspill i stil som Burnout :)

5095850[/snapback]

Den aller største forskjellen i videoen er at de har fått retta opp det alvorlige Anti-Aliasing problemet. Det var jo bare en bagatell, men det fikk spillet til å se helt forferdelig ut egentlig. Greide forsåvidt å se forbi det når jeg prøvde spillet, kontrollen er kjempebra. Det var gøy å spille det må jeg si til min overraskelse, at jeg ikke kunne hoppe la jeg ikke merke til var en plage, ihvertfall ikke det jeg prøvde, men senere i spillet er det kanskje et par plasser du skulle ønske du kunne det, men i multiplayer er det bra det ikke er med, ingenting er verre enn å møte på kaniner....ihvertfall på konsoll. Men jeg så ihvertfall fra videoen, at AA-problemene er så og si vekke, det er mulig en del bedre teksturer på enkelte ting, f.eks bilene.

Men i det hele tatt så skal jeg egentlig være enig med at AI'en er litt 1998. Det er ikke de mest taktiske fiendene du møter på. Det er på en måte et litt retro spill og i grunn, av en eller annen merkelig grunn fikk jeg litt sånn flashback til noe ala Duke Nukem 3d, bare uten blod og gørr og pupper selvsagt. Brettene føltes lagt opp på samme måte. Det var veldig lineært....men alikevel litt gøy, detalje rike bakgrunner og sånt. Kommer til å holde øye med spillet frem mot lansering, det datt litt utav kikkerten en periode etter all den dårlige kritikken det fikk, men virker for meg som det har tatt seg kraftig opp.

Lenke til kommentar
jeg og. har nok blitt litt for vant til burnout, for når jeg prøvde PGR3 på X360 eventen i oslo, så synes jeg det var skikkelig kjedelig.. :p

5096037[/snapback]

 

jasså skifta mening nå ! ;) Husker du fronta og var så gira på PG3 for en stund siden.. Hva med Need For Speed: Most Wanted, heftig soundtrack, coool fartsfølelse, masse snarveier, bonus oppdrag i løpene, bra cinema sekvenser... Men grafikken kunne kanskje vært litt bedre.

 

Men jo mer jeg ser av dette spellet jo mer har jeg lyst på det. Som jeg sa tidligere, PGR3 er for de som liker realistisk/seriøs kjøring. Derfor gikk jeg på en smell når jeg kjøpte PGR2, spillte det i 2 uker og så ble jeg lei.. Burnout spiller jeg hele tiden :thumbup:

 

PGR3 er mest for grafikken og den visuelle, mens Need For Speed er FETT ! Cops i reva og full fyr hele veien. TJoho ! :!:

Lenke til kommentar
Håper for gud skyld at Ai blir bedre ja, var tom bedre orginale PD jo :innocent:

5096770[/snapback]

 

øhh in english please, eller ta den om igjen. Skjønnte ingen ting :cry:

5096818[/snapback]

 

Okei var noen spelings der, norske derimot :tease: Men PD= Perfect Dark :)

5096828[/snapback]

 

ok ,men jeg skjønner den fortsatt ikke ?? 'håper for gud skyld' den skjønner jeg

 

,men 'tom bedre orginale PD jo' DET ER IKKE NORSK hehe =) forklar !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...