Gå til innhold

Let the Battle of GPU begin!


FpsStu

Anbefalte innlegg

Ati 9700 pro er ute, Ser på prisguiden at DATABUTIKKEN selger den for 4300kr... Hvis databutikken(som selger ting billig) selger den for 4300... Da er det begrenset hvem som kjøper den da...

 

Kampen består nå mellom GF4 4600 og radeon 9700 (PRO) Men er det ikke nesten like bra og kjøpe et POV GF4 kort??

 

ARGH! Denne tråden blir helt ****a! finner ikke ord...

 

Skriv din mening her!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prisene på ATI radeon 9700 pro kommer til å synke drastisk en mnd. etter at div. webshoper har fått dem inn. DET LØNNER SEG å vente på 9700 pro, ettersom the ruler gata. gf4 korta ruler ingenting lenger :razz: .. neida, men uansett hva du kjøper ville jeg venta på radeon 9700 pro, for da blir jo gf4 korta billigere.. ikke sant ? :wink: Uansett hva som skjer blir vi forbrukere seierherrene :wink: . Jeg skal nok uansett ha meg ett radeon 9700pro kort. Før eller seinere :wink:

Lenke til kommentar

Tja - det kommer vel til å bli hundrevis av sånne tråder, iallefall til Nvidia slipper NV30. Da blir det også hundrevis av tråder, bare annerledes. :grin:

 

Testene av 9700 viser jo at dette kortet er en god del raskere enn GF 4 4600(vel - mellom 20 og 40% raskere ved "vanlig" bruk), og spesiellt på høyere oppløsninger og med mange ganger AntiAliasing. Da drar visst 9700 fra noe grusomt...

 

Så spørsmålet blir vel som vanlig; MÅ du ha det ALLER raskeste AKKURAT NÅ, eller vil du heller spare penger å kjøpe noe som funker på alle nåværende spill, og som gir deg bra framerate også på disse spillene?

 

Jeg regner med at 9700 kommer til å bli populær blant de som trenger å vise seg fram med 3DMark scores. Men hvem trenger det egentelig, når spillene du spiller funker bra?

 

Nå kommer jo riktignok spill som Doom III, Unreal Tournament 2003, Unreal 2003, Deus Ex 2 og andre, hvor du sannsynligvis vil kunne trenge et raskere kort.

 

Men det eneste av disse som kommer på denne siden av nyttår er Unreal Tournament 2003, og det ser ut til å bli helt spillbart på et GF 4(litt avhengig av maskinen du har selvfølgelig, men...)

Lenke til kommentar

Ingen trenger 303fps i Quake III - jeg tviler på om noen kan se forskjell på 90fps og 300fps uansett(joda, noen vil selvsagt være uenig med meg...).

 

MEN det kommer jo ut nye spill etterhvert da. Quake III begynner jo å bli gammelt. Men når dét er sagt, går utviklingen av nye skjermkort mye raskere enn utviklingen av bedre spillmotorer(game engines).

 

Det kommer vel rett og slett av at spillprodusentene selvsagt vil selge spillene sine til flest mulig brukere, og siden den vanlige mannen i gata forsatt sitter med noe mellom Pentium II 400 og Pentium III 800, og et grafikkort mellom S3 Savage 4 og kanskje opp til GeForce 2 MX, så må de jo lage spillene sånn at også disse folka kan spille dem.

 

Grafikkort produsentene klarer riktignok å lure noen av oss til å tro at vi trenger det seneste kortet, men det 'nest beste' er vel nesten alltid godt nok, pga det med spill produsentene som jeg nevnte over.

Lenke til kommentar

Nå idag er det FSAA og AF som er (etter min mening)gode argumenter for å kjøpe et R9700 kort. Men det er nok en god del som kommer til å vente med å oppgradere til det kommer ut mer avanserte spill, slik som Doom3.

Regner med at både ATI og Nvidia ser fram til Doom3 som høyst sannsynlig kommer til øke GPU/VPU salget en god del.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-19 22:34, jlianes skrev:

ATI kaller ikke sine brikker vpu, det er 3DLabs som gjør det....... bare en liten observasjon, ellers så er jeg enig med dem holder seg til andre generasjons GPU---billig og kjører alle DAGENS spill...Når morgendagens spill kommer er dagens top notch gpu's billigere:)



 

Da har du ikke vært observant nok :smile:

http://mirror.ati.com/companyinfo/press/2002/4523.html

Lenke til kommentar

Det jeg gleder meg til er å lese div. forum etter dette kortet er i salg.. vil driverne osv holde mål tro!?!?!

PS! Dette er ikke negativt ment.. jeg er bare veldig spent på hvordan kortet vil virke i praksis. Vil det dukke opp mange poster som f.eks "HJELP bilene er gjennomsiktige i GTA3" og lignende. Dette har vært et typisk ATI problem.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-08-20 17:35, Pug skrev:

Mitt Geforce 4 TI4400 klarer vel å kjøre de nyeste spilla i nærmeste fremtid? Da mener jeg ikke med 300 fps, men slik at jeg kan spille?


 

Vil tror du klarer det veldig fint...

 

Men det er dog spørsmål om hvor bra det skal sees ut, om du kjører på FSAA og AF, som da gir mye bedre bildekvalitet.... og så er det spørsmål om hvilken oppløsning en velger.

Oppløsning, som du sikkert kjenner til, suger båndbredde så det suser...

 

Men, du finner fort ut hvordan du vil at det skal være... og er du ikke fornøyd, er Radeon 9700 Pro noe for deg... :grin:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...