Gå til innhold

Shaman tråden! Diskuter her..


Anbefalte innlegg

Alle enh shamans som faktisk er god i pvp.

Sier at dual wield er 10 ganger bedre enn 2h.

Så 2h virker ikke med andre ord?

Uansett, burde jeg gå enh/ele eller enh/resto? Kan noen linke et noenlunde bra talent tree, og trenger jeg virkelig shamanistic rage siden den alltid blir disspella?

EDIT: Og hvordan fungerer enh shammy med retri pala?

Endret av LpIsBackForYou
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
enh shaman + shadow priest klarer du nok godt 2k rating. Kanskje ikke i alle battlegroups da så klart.

 

Og, enh shaman funker ok i 5v5.

 

Spiller s. priest og enh shaman, og har store problemer med å komme over 1600 - 1650 rating. Er jo et altfor lett team å burste, shamanen blir CC'a til helvete og jeg er altfor sårbar mot mana burns. Til gjengjeld lager vi kjøttdeig av lag som healer + warrior. Fin burst damage men altfor sårbart mot 2 x dps og drain combos.

Lenke til kommentar

Har en resto shaman som alt men gått litt lei av å heale, characen skal brukes til kun PvE. Hvis jeg bestemmer meg for å DPS'e istedet, hva burde jeg velge av Elemental og Enhancement? Tenker mest på raids og om speccen vil være ønsket av guilds. Har også hørt at Elemental critter noe sinnsykt og gjør ganske så god damage, stemmer dette?

Lenke til kommentar

Det stemmer meget bra, vil jeg si. Det om elemental, altså. Har selv ganske gjennomsnittlig utstyr (ligger på 31% crit og 654 spelldamage og 697 nature damage ubuffet), og tar hardt av i f.eks. Karazhan. Ene Magen fikk hakeslepp da han så at jeg plutselig sparket ifra på skademåleren. Totem of Wrath <3. Ligger som regel som nummer en eller to i skade. Kan hende det er fordi de andre daffer litt, men hvem vet. :whistle:

Lenke til kommentar
Armory links, takk. Antar at gearet deres holder et noe annet nivå enn vårt.

 

Om gearet til deg og partneren din er ekstremt dårlig så kan du jo ikke klage på setupen, da nesten alle setups opplever det samme uten gearet, selv om de i grunn er gode. Druid/hunter o.l. kan være unntak, da begge klassene kan kite.

 

På den 3. pvp alten hvor jeg ikke gidder å farme mer AV på en stund føltes det som om taket var på rundt 1650 i 2v2 med rogue, og 1700 i 3v3 med lock/rogue. Rundt/Over den ratingen blir jeg bursta ned altfor fort. Kan sikkert cheese opp ratingen litt til ved å spille mange games og håpe på at vi møter teams vi kontrer, men dere tar poenget.

 

Dette med 166 resilience som priest.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...