Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Nettverket dropper ut


Anbefalte innlegg

Når jeg sitter å holder på med enkelte programmer så dropper internetten plutselig bare ut. Hvordan kan dette ha seg? Hvordan kan jeg unngå dette? Jeg har den der D-linken etellerannet D-link, DI-624 mener jeg at det er. Jeg har forøvrig Nextgentel internett forbindelse, med den forrige routern netopia etellerannet så funka alt fint men overgangen til trådløst har ødelagt blandt annet warcraft spillinga mi.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøv og oppgradere Firmware på både Netopia Router og på Din DLINK boks...

 

Oppgradere også dit trådløse kort... og sjekk om strømsparing er slått på, på kortet.

 

Så bør du også oppgradere BIOS på din PC, det kan være årsak til slike problemer.

 

så kan du prøve og kjøre uten DLINK-en til å se om det er den som gir problemet...

 

Lykke til! :thumbup:

Lenke til kommentar

Takk for svar ;). Jeg tror jeg har flesteparten av firmwaren oppgradert men bios har jeg ikke prøvd, har heller ikke peiling på hvordan jeg gjør det , ettersom jeg har forstått er det ganske risky. Internetten med ledning fungerer fint uten d-linken så det har med det trådløse nettverket å gjøre.

Lenke til kommentar

Har akkurat samme problem... Nettet detter ut for så å koble seg på igjen med en gang.... Dette er ikke noe problem når jeg bare surfer, men spiller jeg online(warcraft her også) disconnecter jeg hver eneste gang nettet detter ut.. Selv om det bare er borte et brøkdels sekund....

 

Har vært i kontakt med D Link ang dette og har prøvd oppgradere firmware ol.... Det endte tilslutt med at jeg skulle levere inn ruteren så de kunne se på den, men akkurat i den perioden så funka ruteren normalt igjen... Sånn varte det ca i 1/2 år før nå nylig begynte den å fuske igjen... Jeg blir rimelig irritert og blir vel nødt til å ta kontakt med D link igjen...

 

Kan holde deg oppdatert hvis det er ønskelig...

Lenke til kommentar

Jeg hadde tidligere en D-Link router (ikke trådløs)... hvis den gikk varm så hadde jeg også slikt problem... og det var kun i sommer månedene som jeg hadde dette problem... da jeg flyttede den ned på kjellergulvet så at den fik nokk kjøling da funkerte den... Fikk til slutt byttet til en ny via D-link support... men solgte den nye med engang... :-) ikke mer D-Link hos meg... :thumbup:

 

Om dette kan være problemet, dvs. at routeren blir varm og slår ut som hosmeg, vet jeg ikke, men du kan sjekke om den blir varm og sette kjøling på den, eller sette den som jeg, ned på gulvet... :-)

 

 

Lykke til! :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...