Gå til innhold

X800GT mot 6600GT


AndersT2

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

geforce X800GT-128 yter ganske likt med geforce 6600GT. Der varierer nok fra spill til spill så du må nesten lese tester selv for å finne hva som yter best i dine favorittspill.

 

Prismessig så mener jeg det brukte kortet er et elendig kjøp. Svært overpriset. Man får faktisk et splitter nytt geforce 6600GT med full bundle, garanti og kvittering for 1195kr.

Lenke til kommentar
Har ikke lest så mange tester om X800GT men synes å huske fra de tidlige testene at de er mer avhengig av mye RAM enn 6600GT er. Mener det skal finnes tester på 128MB X800GT, kanskje noen har link.

128MB-versjonen og 256MB-versjonen er klokket forskjellig. Dvs. 256MB-kortet er klokket raskere på både kjerne og minne. Denne hastighetsforskjellen gjør at 256MB-kortet yter bedre. Det er altså ikke mengden minne men klokkehastighetene som gir ytelseforskjellene.

Lenke til kommentar

Som jeg skrive vedrørende 6600GT så er var det prisen for ett nytt kort jeg nevtne (man han kan kjøpe mitt brukt, men jeg har ikke bestemt pris enda)

 

 

Men i forhold pris/ytelse å er X800GT en sikker vinner hvis alt skal kjøpes nytt (men ett POV 6600GT kort til 1195 er kanskje ett bedre valg)

 

 

 

 

 

Off topic: hva tror dere jeg kan ta for mitt XFX 6600GT kort, pent brukt (testet overklokking ett par ganger), leveres med Zalman VF700 CU kjøler og ram kjølere.

Lenke til kommentar
x800gt er bedre, se Powecolor.com

Men på www.xfxforce.com vil de sikkert fortelle deg noe annet... Der kan du sikkert også trykke deg fram til mange gode uavhengige tester.

 

Men det er rett X800 gt kortet er noe bedre. Om du ikke skal spille sabla mye doom 3 da :!:

 

btw Nice advarsel fra komplett på pci express korta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...