Gå til innhold

geforce 6600 gt bråker, noen bra vifter?


stompy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har også 2stk 6600GT i SLI. Men merker ikke til at det bråker så ille. Vi har nok forskjellige merker på korta. Jeg har POV kort. Jeg har tenkt litt på det å bytte ut kjølerne selv, til de samme som ble postet her. Er det noe problem å montere? Har aldri demontert skjermkort og satt på ny vifte, så lurer på om det er noe problem.

Lenke til kommentar

Når de er i bruk i SLI, så er det uansett plass til viftene i mellom kortet.

 

Har at både Arctic Cooling vifta og Zalman sin VF700-CU, og Zalman sin er stillere enn AC sin. De kan også brukes på alle skjermkort, der AC sine kun er laget for noen spesielle merker. Så selger du ditt skjermkort, så får du ikke brukt kjøleren på neste, mens Zalmanen kan du ta med videre.

 

En annen ting som virkelig taler for Zalman er størrelsen på kjøleren. AC sin stikker litt utenfor kortene, og i mitt Chieftech midi kabinett så presset da kjøleren helt inn i harddiskene. Med Zalmanen så er det ikke noe som stikkerutenfor, foruten i bredden, men det gjør ingenting.

 

 

Som det sto i en test av Zalman, så "Zalman lager ikke de kraftigste kjølerene, men de lager de beste" Og jeg kan stille meg bak den påstanden. Sverger til Zalman når det kommer til kjøling

Endret av AndersT2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...