Jump to content
Sign in to follow this  
chil

Oversikt over merkelige priser.

Recommended Posts

her postes merkelige priser, dvs feks hvis man finner en 19 tommers LCD til 240kr. Eller en bærbar pc til 1353.(osv osv)

 

 

Det blir da en fin oversikt, og jeg håper at alle er med å oppdatere den så ofte som mulig, da har flere også mulighet til å slå til når vi får noen exstremt bra priser på ting :)

Share this post


Link to post

En slik tråd ønsker vi desverre ikke. Folk har startet slike tråder før, og det har vist seg å ikke være videre fruktbart.

 

Årsaken er som følger: Folk har postet slike "fantomtilbud", andre brukere har bestilt varene og så har det vist seg at tilbudet ikke vare reelt, men en trykkfeil eller lignende. Så nekter butikken å selge til den prisen med den begrunnelsen at de har tatt forbehold om trykkfeil eller endring i priser.

 

Det skaper som regel betydelig misnøye her på forumet, og lange tråder med diskusjon om hvorvidt kjøperen har krav på varen eller ikke. Disse trådene ender alltid med at brukere begynner å kalle hverandre ting som ikke er i tråd med retningslinjene.

 

Eventuelt er feilprisen en hendelig glipp fra en eller annen stakkars butikkansatt som får bråk når det plutselig er X antall hardwaremedlemmer som krever å få kjøpt en 15000 kroners PC for 99,90...

 

Ser dere slike tilbud må dere gjerne gjøre et forsøk, men jeg tror ikke vi skal markedføre dem her på forumet. Virker det for godt til å være sant, så er det nok gjerne det.

 

Reelle tilbud er noe annet, til det har vi fore eksempel stickyen "Ukens tilbud samleside!"

 

Stenges.

 

Geir :)

Edited by tom waits for alice

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...