Gå til innhold

Mage - tråden, diskuter her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Mhm:) er dere enig i denne rotationen; scorch, livin bomb, flame orm, spam fireball og pyroball! Når den er instant. Så living bomb, scorch, blast wave, spam fireball osv....?

 

Nei. Fire rotation er litt annerledes atm. Siden du går rimelig fort oom, må du ha specca på det talentet som reduserer mana cost på scorch med 100%.

 

Du holder oppe Living Bomb og bruker Flame Orb hver CD, samt pyroblast på hot streak procs.

Når target er under 35% HP gjør du 12% mer damage. Det er nå du spammer Fireball i stede for Scorch og burner all mana.

 

DPS på Scorch-spam er typ 10% lavere enn Fireball-spam. Du må ha en del ting i hodet når du spiller, blant annet hvor lang fighten er osv. Dette da viktig for mana gem og evocation. Kanskje du skal caste Fireball i starten av fighten for å burne litt mana så du kan bruke det første mana gemet?

 

Står litt om dette på Elitist Jerks, blant annet om multi-target, mobility osv.

 

Hvor mye crit har dere og SP. Tenker på lvl 85 mages.

 

23.18% Crit

1099 Haste

1693 Hit

6331 spell power

11.75 (29%) Mastery

 

Selfbuffed.

Lenke til kommentar

Kjent problem i Cata. Husk at DPS ikke er like viktig som i LK, så ikke blås alt du har av mana med en gang. Greit å ha igjen litt når du må bruke Counterspell eller Spellsteal. Forøvrig er det meningen at du skal bruke mana gems, pots og Evocation i løpet av fights. Er jo derfor vi har dem :)

Selv har jeg faktisk vurdert å prøve en frost-spec, siden folk skryter så voldsomt av det for tida. (Mulig det kun var i raids, skal sjekke litt mer først)

Lenke til kommentar

Jeg går veldig fort tom for mana (må fylle på midt i store pulls og bosser) i cata-dungeons, noen tips? (arcane)

 

Det er meninga at du skal "Fylle på" mana i løpet av en boss fight. Det ideelle er å tom for mana akuratt i det bossen dør, etter fireball spam fra 35% og ned, og etter 3 mana gems plus evocation. I heroics er dog bossen nede før du rekker å bruke 3 gems, men du skjønner poenget mitt.

 

---

 

Mine stats:

 

Spell Power: 6411

Haste: 579 (4,52%)

Hit Chance: Capped.

Crit chance: 1519 (24,05%)

Mastery: 832 (31%)

 

DPS i raids ~15k

Lenke til kommentar

Jeg ble litt satt ut i cata dungeons når det faktisk forventes at man følger med på folk som får en curse på seg og remover den, eller må bruke interrupts og spellstealing og slikt. Sånt var jo helt uhørt i WOTLK. Da var det bare å spamme på bossen med alt man hadde..nå må man spare mana så man kan decurse og følge med hvem som får dem på seg osv..huff a meg :)

 

Spesiellt festlig er det når man sitter på skype med folk fra guildet og alle bare roper "Jeg trenger decurse NÅ!" men ikke sier hvem de er ingame.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Nesj, jeg spilte aldri lengre enn på 5-man heroic nivå i WOTLK, uten noe guild, og før det gjorde jeg aldri dungeons. Så å følge så mye med på alt mulig nå gjør meg litt slapp. Blir heller at jeg ikke gidder å bli med på guildruns og quester istedet.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...