Gå til innhold

Mage - tråden, diskuter her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen som har en addon som popper opp når brain freeze/Finger of frost proccer? Litt vanskelig å holde øye med det hele tiden:P

Om du ikke har funnet en løsning ennå, funker ScrollingCombatText til dette. Må bare adde New Event i Custom Events og be den searche etter "Fireball!" (for Brain Freeze). Også greit å sette den til critical med fancy rød skrift så den blir lettere å se.

Endret av Volak
Lenke til kommentar
Imp WE er vel ikke et "must" når det kommer til PvP, men kan være kjekt.

Jeg ville hvertfall hatt 3 poeng i Imp. CoC og 5 poeng i Arcic Winds for PvP!

Personlig har jeg også 3 poeng i Elemental Precision...

Man capper jo PvP hit omtrent uansett bare man har litt gear, så EP er som regel bortkastet.

 

Noen som har en addon som popper opp når brain freeze/Finger of frost proccer? Litt vanskelig å holde øye med det hele tiden:P

Selv bruker jeg Classtimer. Får da opp en bar for deg selv, target osv. der du kan bestemme hvilke buffs/debuffs som skal vises.

 

Selv får jeg en bar opp over min unitframe når Hot Streak proccer, samt jeg har en bar som lar meg passe på scorch debuff.

Lenke til kommentar
Ja, og det blir alt for tilfeldig. Proccer jeg som firemage nok hot streak? Eller har frostmagen flaks med Fingers of Frost? Dessuten har jo fire ekstra skade når en mob er under 35% hp, så korte fights gir også stort tap der i forhold til frost.

 

Når blir det et tap å gjøre mer skade på mobs som har mindre enn 35% helse? Selv på korte fights. Vi har både rakse og instant spells :p

Personlig spammer jeg scorch og satser på hotstreak proc. Scorch critter for 1800-2000 og pyro'n critter for 6-7000k. Helt imba med fire :D Med pots har jeg 36% crit. Legg til en Balance Druid og en Ele shaman, så blir det imba.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...