Jump to content
Sign in to follow this  
Sjefern

Kan jeg koble to kabinettvifter på samme uttak?

Recommended Posts

Har bare uttak for et kabinettvifte på mitt nye hovedkort. Derfor lurte jeg på om jeg kunne koble min frakoblede kabinettvifte på ledningen til den som allerede er påkoblet? Vil dette føre til noen problemer?

Edited by Sjefern

Share this post


Link to post

hm, skjønte ikke helt hva du mente. men du kan koble en vifte til en kontakt, og viderkoble den til en annen vifte, og begge vill svive!

hvis det var det du mente?

Share this post


Link to post

Uten at jeg kan være helt sikker mener jeg de fleste vifteuttak tillater en maksbelastning på 6W. Så et par Delta-vifter blir nok litt i overkant. Så lenge viftene trekker rundt 2W hver som er ganske vanlig går det helt fint. Eneste begrensninga er at viftehastighet kun kan avleses på en av viftene. Det står i manualen til hovedkortet hvilken ledning som tilhører fartsmålinga. Om du ser på splitten glittertind har linka til er det kun to ledninger på det ene uttaket.

Bare du kobler riktige ledninger sammen går det helt greit å gjøre jobben sjøl og spare kronene.

Share this post


Link to post

splitter er for pingler :tease: (ja og de som vil at datan skal leve lengst mulig da :p) min data for eksempel, har 1 kontakt for vifter.. og satt på 4 vifter fra revoltec med en sukkerbit :p funker bra :w00t:

Share this post


Link to post

Den splitten var jo ikke det dyreste jeg har sett da :) Kjøper en sånn i min neste bestilling jeg. Takk for hjelpen glittertind :thumbup:

 

Edit: Skal bestille mine neste ting fra komplett og der ser det ikke ut som om de har noe sånnt :( Så da tror jeg nok jeg prøver å gjøre det selv .

Edited by Sjefern

Share this post


Link to post

kontaktene på hovedkortet er ikke beregnet for dette. Det står maks watt de kan klare, og denne verdien burde ikke overstiges. Da får du heller kjøpe molex->vifteuttak

Share this post


Link to post

Vel. Nå har jeg ihvertfall gjort det.

Jeg laget et lite hakk i plasten på ledningen på den ene viften og stakk ledningen til den andre innunder. Nå fungerer begge fint. I og med at de begge var så svake håper jeg det går bra.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...